Ryanair-el fogok utazni Angliából Magyarországra. Mindegy milyen maszk lesz rajtam?
Figyelt kérdés
Some countries require passengers to wear surgical or FFP2 face masks at the airport and onboard the aircraft.
Nekem egy szövet maszkom van. Lesz e probléma belőle ha nem orvosi vagy FFP2-es maszban utazok?
2021. okt. 1. 10:31
1/6 anonim válasza:
Sem a Ryanair, sem a ferihegyi reptér, sem Magyarország nem követeli meg az FFP 2 maszkot. A kiindulás repülőtered esetleg, annak nézz utána.
2/6 krwkco válasza:
Egy ffp2-es maszk kb 300 Ft a gyógyszertárban. 300 forintért megkockáztatod, hogy valahol ezen problémáznak, vagy akár csak késleltetve engednek tovább?
3/6 krwkco válasza:
Ja, bocs. Angliából indulsz. Akkor kb. 1-2 font.
4/6 anonim válasza:
De miert szovetmaszkod lesz? 2021-ben mibol all elovenni egy ilyet, egy olyat? Ha mar repuloterre jutni tudsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Majd beszerzek egyet. Igen kb, nem drága. Mert ebben jobban kapok levegőt a többiben megfulladok szinte.
2021. okt. 1. 12:52
6/6 anonim válasza:
nem nagyon foglalkoznak vele, de nekem is van itthon egy tucat KN95-ös, és volt nálam az is, de a szövetmaszkomat használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!