A beszállókártyán kívül kell valamit még vinnem a reptérre?
Figyelt kérdés
Pár éve repültem már csak elfelejtettem, hogy pl.: a bőröndre amire ráragasztanak egy cetlit a neveddel azt neked kell e vinni?2021. szept. 29. 13:10
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. szept. 29. 13:22
3/8 anonim válasza:
Kézipoggyászos szabályokat ugye tudod? (folyadék csak 1 decis palackokban, max 1 liter, stb.)
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm! :) Minden más szabályt ismerek. Egyedül ez zavart meg, amit a kérdésben írtam.
2021. szept. 29. 13:27
5/8 anonim válasza:
Iratok mellett még figyelj arra, hogy a célországban kell-e vmi plusz dolog a covid miatt (regisztráció, covid-teszt, oltás igazolás)
6/8 anonim válasza:
Covid miatt a legtöbb országban kötelező egy Passenger Locator Formot előre kitölteni, amit már a becsekkoláskor kérni fognak. Egyszerűbb otthon megcsinálni, mint a terminál közepén állva telefonról pötyögve, hogy utána másodszorra is végigállhasd a sort.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! :) Az oltási ki van nyomtatva. Ezt a nyilatkozatot, hogy nem voltam beteg, meg majd utazás előtt 48 órával ki fogom itthon tölteni. Mondjuk jobb lenne, ha nem csak akkor lehetne kitölteni.
2021. szept. 29. 16:14
8/8 anonim válasza:
Személyi vagy útlevél legyen nálad (az, amelyiket megadtad a check-innél). Sok ország esetében érvényesnek kell lennie még a hazaérkezés után 6 hónapig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!