Nem találom a boarding passot a Ryanair applikációban, megkaphatom a reptéren is?
Figyelt kérdés
Nem találja az applikáció a boarding passomat, pedig helyesen írtam be mindent. Ha nem lesz meg indulásig, a reptéren megkapom enélkül is? Közvetítőn keresztül vásároltam a jegyet (állítólag ők majd online becsekkolnak helyettem, de nem bízok bennük), kaptam e-mailben a foglalást, tehát ki van fizetve, lehet ebből baj?2021. szept. 24. 13:41
2/15 anonim válasza:
Beszállókártyát csak check in után kapsz.
3/15 A kérdező kommentje:
Tehát ha nem lesz meg addig 100 eurót kell fizetnem a reptéren????
2021. szept. 24. 14:34
4/15 anonim válasza:
3
Nem feltétlen,ha nem repülsz akkor nem kell kifizetni.
5/15 anonim válasza:
Jól írta a 2., akkor lesz boarding pass, ha már megtörtént az (online) check in.
6/15 A kérdező kommentje:
De nem megy az online checkin az applikacioban
2021. szept. 24. 17:18
7/15 anonim válasza:
Mikor utazol? Jegykategóriától függően vagy 72, vagy 24 órával az indulás előtt lehet csak becsekkolni.
8/15 anonim válasza:
7
Akkor indul az ingyenes de a check in menüpontnak még ott kell lennie.
9/15 anonim válasza:
8 Ha nem a kérdező loginjával vette a közvetítő a jegyet, akkor semmit nem fog látni az appban.
10/15 anonim válasza:
"állítólag ők majd online becsekkolnak helyettem, de nem bízok bennük"
de a jegyet rajtuk keresztül vetted:D Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!