Ryanair-nél, csak kézipoggyászos utazásnál egy kézben vitt vászontáska / szatyor felvihető még az utastérbe vagy sem?
Előre is elnézést, ha nagyon hülyeség, életemben egyszer utaztam eddig repülőn..
Szóval, a kézipoggyász a méret-korlátai alapján kb. egy szokásos hátizsáknak van kitalálva. Erről olyan tapasztalatokat olvastam (meg talán arról az egy alkalomról is erre emlékszem), hogy ha belenyomható a mérőrekeszbe, akkor felmegy gond nélkül.
Idáig oké, ebben elfér a 4 napnyi felszerelés, amit vinnék. Viszont a visszaút napján lenne pár órám a felszállás helyén, amit már egyedül töltenék. Gondoltam rá, hogy bemennék egy hanglemezboltba, ami a közelében van és elvileg híresebbnek számít, viszont egy rendes 30 cm-es lemez már nem férne be a méretkorlátba (ill. összegyűrni nem kifejezetten érdemes). Ha beteszem egy vászontáskába, vagy szatyorba, és kézben tartom (fent a gépen pedig ölben), azt elfogadják, vagy tegyek le erről inkább?
Egyébként melyik szót nem érted abból, hogy csak egy kézipoggyászt vihetsz fel?
A kérdésed innentől alapvetően arról szól, érted-e az 1 szám jalentését.
Pénzért szívesen korrepetállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!