Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ezekkel a paraméterekkel...

Ezekkel a paraméterekkel lehetek steward?

Figyelt kérdés

191 cm magasság, 140 kg súly. (160 Voltam 5 hónapja, azóta fogyok lassan de biztosan, a célom kb 105 kg)

-5 nyelven beszélek folyékonyan

-imádok utazni repülővel.

#utazás #steward #Turkish Airlines #aireuropa #americanairlines
2021. szept. 13. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát 140 kg-al tuti nem, ne haragudj. Egyszerűen nem férnél el rendesen a sorok között, ráadásul valljuk be, erre a munkára az előnyös külsejűeket válogatják be. És fizikailag is bírni kell a strapát, a folyamatos állást, ekkora túlsúllyal ez nem nagyon szokott menni. A 105 is necces, oké, hogy magas vagy, de ez még mindig túlsúly és a gyúrós Pityu külsejűek sem indulnak előnnyel (ha esetleg izomra gondolnál inkább). Tényleg nem bántásnak szánom, de ilyen 90-95 kg környéke kéne, hogy legyen a cél, mert ebben a szakmában sajnos nagyon számít a megjelenés. Nézegess képeket személyzetekről, ha gondolod, a férfiak többsége szikár, szálkás, nem macis-pocakos vagy kigyúrt.

A magasságodra amúgy figyelj, több céget láttam, ahol 188-190 volt a határ. Egy cm-t szerintem még le lehet csalni, de ennél többet már nem nagyon.

2021. szept. 13. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Mondjuk jelenleg árurakodóra jelenleg nagyobb szüksége van a reptereknek, mint légiutas-kísérőre, úgyhogy nem biztos, hogy olyan hátrányosak ezek a paraméterek.
2021. szept. 13. 14:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Takaritóra is, kedves utolsó! Tehát ezúttal az ilyen tahóknak is kenyeret teszek az asztalra.
2021. szept. 13. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező!

Nagy gratula, ha 5 nyelven el tudod mondani, hogy "160-ról indultam, most 140 vagyok de leszek még kevesebb is".

Csakhogy ez, az utasokat egyáltalán nem érdekli.

Különben is, nem hisztizni kell, hanem reálisan gondolkodni.

2021. szept. 13. 22:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Amúgy felfogtam, tényleg csak pálcákkal talalkoztam eddig.sovany,alacsonyabb fiukkal akik stewyként dolgoztak.
2021. szept. 14. 05:42
 6/6 anonim ***** válasza:

189 cm vagyok, a legrosszabb időben én is 160 kg körül voltam. Nem viccelek, oldalazva fértem el a sorok között (utas voltam, nem crew). Most 130 vagyok, így se sokkal jobb a helyzet. Ráadásul tényleg vékony palik a férfi légikísérők.

Nem bántani akarlak, de szerintem ilyen alkattal ez esélytelen. Ha komolyan gondolod, le kell fogynod. Már csak azért is, mert ezzel az aránnyal elhízottnak számítasz és a stewardoknak, stewardesseknek komoly orvosi vizsgálataik is vannak, simán megbukhatsz a túlsúlyod miatt.

2021. okt. 8. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!