Egy stewardness-nek milyen személyiségjegyekre van szüksége?
Pl asszertivitás, határozottság amivel erőt sugázor, anélkül hogy megfélemlítene.
Tudnátok még ilyeneket mondani?
(Férfi vagyok egyébként, de nyilván ezek meg kell legyenek a férfiakban és a nőkben is)
"
Calm under pressure and stressful situations
Confidence
Conflict arbitrator
Conscientious and dedicated
Excellent attitude (positive thinker)
Excellent communication skills
Multi-tasker
Observant and aware of your surroundings
Problem-solver
Professional demeanor
Punctual
Recognize importance of customer service
Safety conscious
Team player"
...valamint véééégtelen türelemre, hogy a legidiótább és legidegesítőbb utast se rakja ki az ajtón kívülre, mert onnan nehéz visszahívni...
:-D
Férfiként te inkább steward legyél :D
Egyébként légy NAGYON udvarias, mert a legtahóbb utast sem küldheted el az anyjába, akkor sem, ha ő épp ezt teszi veled.
Légy kellően határozott, de ez lekezelőségbe már nem csaphat át.
Légy csapatjátékos, mert a gépen a kollégáidra vagy utalva.
Légy képes egyedül is feltalálni magad, mert ha baj történik, sajnos már nem biztos, hogy tudnak segíteni. Ebből kifolyólag a higgadtság is lényeges.
És ami nagyon fontos, az a TISZTELET. Tiszteld a munkád, az utasokat, a kollégáidat. Ezt csak azért írom, mert repülésben dolgozóként elkeserítő látni, egy-két ember mennyire el van szállva magától, képtelen csapatban dolgozni, emberként bánni a másikkal. Te ne tartozz közéjük :)
A határozottság és a lekezelőség között hol a határ?
Ezt mindig nehezen értem meg.
Vagy inkább, hogy ne legyek irányítgató vagy nem tudom. :/
Legyél kedves, udvarias, segítőkész, mosolygós, határozott.
A legfontosabb: Légy nagyon-nagyon TÜRELMES!!! Tapasztalat, hogy a türelem a legfontosabb (pl.: volt olyan, hogy közeledtünk egy elég turbulens szakaszhoz, már rázott egy kicsit a gép. Kimentünk ellenőrizni a biztonsági öveket és volt egy nő egy kisbabával. A kisbaba lent feküdt a földön és megkértem, hogy vegye fel és kösse be. Elkezdett vitatkozni, hogy a baba alszik, nem veszi fel, mert fel fog kelni és itt fog sírni. Egyszerűen nem értette meg, hogy a biztonság a legfontosabb. Hatalmas türelem és önfegyelem kellett, hogy ne küldjem el a picsába).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!