A wizzailnal van repjegyunk.kiosztottak a szekeket. egymas melle. oda visszairanyba mikor megkerdeztem hogy hogyan van ez a bechekkolas, azt mondtak h ha ki vannak a szekek osztva mar akkor be lehet 1 honappal elore chekkolni. igaz ez?
Először is, tekintsünk el a förtelmes fogalmazástól és helyesírástól.
Másodszor pedig, valóban így van, ezt a WizzAir oldaláról másoltam ki:
„A költségcsökkentés és kedvező viteldíjaink megőrzése érdekében ingyenes internetes utasfelvételt kínálunk. Az internetes utasfelvétel a menetrend szerinti indulást megelőző 30 napon belül, de legkésőbb a járat indulása előtt 3 órával érhető el, ha a foglalás során ülőhelyet is foglalt.
Ha nem választott ülőhelyet a foglalása mellé, az utasfelvételt csak 48 órával az indulás előtt nyitjuk meg.”
Aki így fogalmazza meg a kérdését, nem lehet tőle azt várni, hogy felfogja a hivatalos tájékoztató szövegét, nyelvi nehézség miatt.
Én azt olvasom ki ebből, hogy ha az utas megvásárolja az ülőhelyválasztás jogát és a rendelés során ülőehyet is választ, akkor be tud csekkolni 30 nappal korábbtól, de ha nem vásárolja meg ezt, hanem rábízza magát a wizzair szék kiosztó algoritmusára, akkor csak 2 nappal korábbtól nyílik meg számára e lehetőség.
ma 14:17
Nem verted még be a fejedet a felhőkbe a felsőbbrendűséged érzése közben?
mert lennek proli eddig mindig normalus jarattal utaztam. munichbol. most sporolni akarok kicsit.
valtozott a jarat. elfogadtuk erre az ugyitezo kiosztotta a szekeket oda es vissza iranyba mintha megvedtuk volna. a kerdes arra iranyult h ilyenkor ia be lehet e chekkolni 30 nappal elobb. de latom a sok magyar huf os fizetesu proli nem akar masnak segiteni. nah igen. magyarorszag... 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!