Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Meddig fogjak kerni a legitars...

Meddig fogjak kerni a legitarsasagok, orszagok a covid tesztet a beutazashoz?

Figyelt kérdés

Sajnos ez egy plusz koltseg az utasoknak ami megdobja az utazas arat. Nekem soha nem volt covid tesztem de akinek volt az azt mondta hogy nagyon kellemetlen a mintavetel.

Mikor lesz ennek vege?

2021. aug. 24. 13:15
1 2
 1/11 D. Brasco ***** válasza:
47%
Soh
2021. aug. 24. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Akkor, ha már elmúlt a veszedelem. Találd fel azt a tablettát, amiből be lehet venni egyet, és azonnal teljesen védettek leszünk. Onnan már csak hármat kell aludni, és vége a mizéria.
2021. aug. 24. 13:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Be vagyok oltva, úgyhogy az utóbbi három utam során nem kellett tesztet csináltatnom. Olaszországba még júniusban kellett, és annyira nem kellemetlen, hogy egy felnőtt ember ne bírná ki.
2021. aug. 24. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A légitársaságok mindig a célország követelményei szerint kérik a covid igazolást. Akinek pl EU-s igazolványa van és EU-s országba utazik, attól nem kér tesztet a repülőtársaság.
2021. aug. 24. 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
4x repultem csak az elmult honapban, es nem kellett teszt egyszer sem. Oltások persze megvannak.
2021. aug. 24. 14:15
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Megdobja az utazas arat. Dehat nem kell, hogy utazz. Ha nem egy tobb eves tavlatu vilagjarvany lenne, pusztan a legkorbe eregetett szennyezo anyagok igy a 24.ora utan epp eleg ok. Kevesebben, kevesebbet kell utazni. Es a levego, a viz is luxus lesz hamarosan, ez a covid meg nem teritett eszhez.
2021. aug. 24. 14:18
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
Amíg egyre többen oltatják be magukat. Ez a cél, nem egyéb
2021. aug. 24. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:
14:18-as: persze, még véletlenül se legyen arra igénye az embernek, hogy megismerje a körülötte levő világot...
2021. aug. 27. 11:12
 9/11 A kérdező kommentje:

En kulfoldon vagyok es Magyarorszagon vannak a rokonaim. Amikor kikoltoztem akkor nem tudtam hogy lesz ilyen hogy covid es nehezebb lesz az utazas. Most akkor ne lassam a rokonaimat? Vannak itt ismeroseim akik utaztak de nem csak hogy oltakoztak hanem meg teszteket is kellett csinalniuk. Olyan is volt akinek toroltek a jaratot mire odaert hogy atszalljon es varnia kellett.

Mennek en autoval is ha nem lenne olyan messze de az oceanon nem tudok atkelni vele,

2021. aug. 28. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
A zóceánon túl is ismert a zóltakozás? Az hittem, csak Mrs. Cecilia Müller találmánya.
2021. aug. 28. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!