Meddig fogjak kerni a legitarsasagok, orszagok a covid tesztet a beutazashoz?
Figyelt kérdés
Sajnos ez egy plusz koltseg az utasoknak ami megdobja az utazas arat. Nekem soha nem volt covid tesztem de akinek volt az azt mondta hogy nagyon kellemetlen a mintavetel.
Mikor lesz ennek vege?
2021. aug. 24. 13:15
2/11 anonim válasza:
Akkor, ha már elmúlt a veszedelem. Találd fel azt a tablettát, amiből be lehet venni egyet, és azonnal teljesen védettek leszünk. Onnan már csak hármat kell aludni, és vége a mizéria.
3/11 anonim válasza:
Be vagyok oltva, úgyhogy az utóbbi három utam során nem kellett tesztet csináltatnom. Olaszországba még júniusban kellett, és annyira nem kellemetlen, hogy egy felnőtt ember ne bírná ki.
4/11 anonim válasza:
A légitársaságok mindig a célország követelményei szerint kérik a covid igazolást. Akinek pl EU-s igazolványa van és EU-s országba utazik, attól nem kér tesztet a repülőtársaság.
5/11 anonim válasza:
4x repultem csak az elmult honapban, es nem kellett teszt egyszer sem. Oltások persze megvannak.
6/11 anonim válasza:
Megdobja az utazas arat. Dehat nem kell, hogy utazz. Ha nem egy tobb eves tavlatu vilagjarvany lenne, pusztan a legkorbe eregetett szennyezo anyagok igy a 24.ora utan epp eleg ok. Kevesebben, kevesebbet kell utazni. Es a levego, a viz is luxus lesz hamarosan, ez a covid meg nem teritett eszhez.
7/11 anonim válasza:
Amíg egyre többen oltatják be magukat. Ez a cél, nem egyéb
8/11 anonim válasza:
14:18-as: persze, még véletlenül se legyen arra igénye az embernek, hogy megismerje a körülötte levő világot...
9/11 A kérdező kommentje:
En kulfoldon vagyok es Magyarorszagon vannak a rokonaim. Amikor kikoltoztem akkor nem tudtam hogy lesz ilyen hogy covid es nehezebb lesz az utazas. Most akkor ne lassam a rokonaimat? Vannak itt ismeroseim akik utaztak de nem csak hogy oltakoztak hanem meg teszteket is kellett csinalniuk. Olyan is volt akinek toroltek a jaratot mire odaert hogy atszalljon es varnia kellett.
Mennek en autoval is ha nem lenne olyan messze de az oceanon nem tudok atkelni vele,
2021. aug. 28. 14:00
10/11 anonim válasza:
A zóceánon túl is ismert a zóltakozás? Az hittem, csak Mrs. Cecilia Müller találmánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!