10 éves gyerkőcöm utazna egyedül rokonokhoz angliába.
Melyik légitársaságnál van ilyen gyermek kisérős
szolgaltatás? Hogyan működik ez pontosan?
1/18 anonim válasza:
Neked sem a szomszédod a hülye.
2021. júl. 17. 22:59
Melyik város? Londonba a British Airways, LOT, Easyjet, Wizzair, Ryanair megy, ezek közül azt hiszem, egyedül a LOT nyújt UM szolgáltatást (unaccompanied minor, kíséret nélküli kiskorú), érdeklődj náluk.
2021. júl. 17. 23:46
1-es, neked sem. Én is utaztam ugyanígy a 90-es években 10 évesen, még mobiltelefon sem volt érdemben, aztán mègis valahogy hazakeveredtem, nyakamban az UAM táblával.
2021. júl. 18. 05:22
4/18 anonim válasza:
Csak akkor még nem voltak annyian a pedofilok.
2021. júl. 18. 08:30
"
Csak akkor még nem voltak annyian a pedofilok."
Persze, a pedofilokat a Soros Gyuribácsi találta fel.
2021. júl. 18. 08:41
6/18 A kérdező kommentje:
A kérdésre keresek megoldást, nem véleményeket... ha a gyerek apja kiköltözött, és kisérgetésre nincs lehetőség biztosan meglehet oldani, nem azt kérdeztem hogy léteznek e pedofilok.
De ez a gyerkoc a ket het karantent jol fogja viselni?
2021. júl. 18. 12:55
8/18 A kérdező kommentje:
Addigra remélem már nem lesz.
Csak hogy kicsit lerántsuk a földre a problémádat: Angliába be és kiutazni komoly korlátozásokkal lehet. Te itt bambán feltételezed, hogy ez nem így lesz, miközben az új variánsok R értéke 6-7,5 között van. (ennyi embert fertőz meg 1 ember). Ha kiszámolod, ROSSZABB MOST A HELYZET, MINT EDDIG BÁRMIKOR. Ha levonod a népesség 50-60 (oltott százalékát, még mindig 3-4 fertőzöttet csinál egyetlenegy beteg ember).
Ezen gondolkodj.
Aztán gondolkodj a akaranténos részen.
És hogy végképp elkeserítselek, egyetlen légitársaság SEM vállalja azt, hogy a te kis tündibündi édes kis szívedcsücskét egyedül felengedje a gépre. Ez jogi dolog, és nem érzelmi. Nincs ilyen, érted?
Egyáltalán érted te, amit mondunk?
2021. júl. 18. 21:37
Jajj Covid-rettegő nyomorult 9-es. Már vártam az új kommentedet! Képzeld, most töltöttem egy hetet Cipruson, és WOW még mindig élek. Durva mi? El tudod képzelni, hogy vannak emberek, akiknek nem a covidból és a gyakorikérdésekből áll az élete? Akik élményeket gyűjtenek, amire később emlékezni lehet, ahelyett, hogy minden nap a covid R értékét figyelnék? Egyáltalán érted amit mondok?
2021. júl. 18. 21:42
További kérdések: