Németországba légi úton való beutazáshoz megfelelő-e a zöld színű, Magyar plasztik védettségi igazolvány?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Aug közepén szeretnék repülővel németországba utazni. Az eu-s védettségi kiváltása során, a minőségi eeszt rendszer valamiért folyamatosan visszadob/hibát talál, és nem tudom igényelni. A kérdésem az, hogy e nélkül, a magyar védettségivel is be tudok-e utazni. 2 Pfizerem van, két hét eltelt már a második beadásától is bőven.2021. aug. 9. 12:10
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a magyar védettségi kártyát csak Magyarországon fogadják el. Németországba érvényes útéevállel, vagy személyi igazolvánnyal tudsz beutazni. Lehet kérnek 72 órás tesztet, ennek utána kéne olvasnod.
2/5 anonim válasza:
Melyik réséznél ír ki hibaüzenetet?
3/5 anonim válasza:
Felvilágosult magyar polgárnak tűnsz. Beoltattad magad, ez nagy ritkaság ebben a buta országban.
Valószínűleg érzed, hogy az alakalmatlan miniszterelnökünk által kiállított plasztiklap lófszt sem ér.
De ha elmondod, min akadtál el, talán segíthetünk.
4/5 anonim válasza:
Nem fogadják el a magyar védettségit, csak az EU-st. Ha ez EESZT kidob, akkor menj el egy okmányirodába.
Tesztet csak bizonyos országokból érkezőktől kérnek, de Magyarország nincs köztük.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkitől, okmányirodában megoldották.
2021. aug. 12. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!