Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőjegy vásárlás?

Repülőjegy vásárlás?

Figyelt kérdés
Meg van az időpont mikor mennénk, az is hogy hova, eddig oké. Ha ma foglalom le a repülőjegyet akkor ma vonják le a számlámról vagy ez csak egy foglaló és a repülőtéren kell? Bocsánat tudom nagyon hulye kérdés, de sose utaztunk még, és fogalmunk sincs. 10-én van fizu akkor szeretnénk hogy levonják igazából akkor 10-én foglaljuk le ha még megmarad a jegy?

2021. júl. 27. 09:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre fizetni kell. Nem akarok a pénztárcádban turkálni, de ha csak a fizetésből van pénzed repjegyre, akkor nem javasolt utazgatni. Ha nincs félretett pénzed akkor veszélyes. Gondoltál arra, hogy elrepülsz és például a visszafele utadat törlik. Ki tudsz fizetni, pár nap plusz szállást és ellátást? Inkább gyűjtsél, hogy legyen vésztartalék, utána utazz.
2021. júl. 27. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!