Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hol vegyek repülőjegyet? Az...

Hol vegyek repülőjegyet? Az uticél Rimini

Figyelt kérdés
Jövőre szeretnék elmenni a barátommal Riminibe, de nem vagyok tájékozott a repülőjegyek terén. Keresgéltem már, de a legtöbb oldal nem is dob be találatot. A pelikán.hu megbízható? Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. júl. 25. 02:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Úticél*
2019. júl. 25. 02:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pelikán.hu az viszonteladó ott drágábban tudod megvenni. A légitársaságok oldalán keresgélj.
2019. júl. 25. 04:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Első lépésként nézd meg, milyen repülőterek vannak a célod környéken, pl airports near Rimini kulcsszavakkal. Látni fogod hogy van Rimininek repülőtere és ha nekiállsz közvetlen járatokat keresni kb bárhol, nem találsz. Ilyenkor szerencsés ha olyan keresőt (pl Skyscanner) használsz, ahol közeli reptereket is meg lehet adni, nem csak egy konkrétat. Jelen esetben Bologna lesz a nyerő.

Fontos, hogy ne közvetítőn keresztül foglalj, mert ha olykor picivel olcsóbb is a jegy, mint a légitársaságnál foglalva, rájön még a jutalék és főleg akkor kopasztanak meg, ha módosítani kell a foglalasodat pl járattörlés miatt.

2019. júl. 25. 06:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Riminibe biztosan fapados repülővel tudsz majd eljutni. A Ryan és a Wizz oldalát figyeld majd. Szeptembertől lesznek talán jövő nyári jegyek. Az idén a Ryanair repül Riminibe Bp-ről, őket érdemes majd figyelni.
2019. júl. 25. 06:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, valóban van közvetlen járat, max nem adja ki egy sor kereső, mert a fapadosok gyakran nincsenek velük szerződve
2019. júl. 25. 09:21
 6/6 anonim válasza:
100%
Szia! Én az idén voltam Riminiben, Ryanairrel, közvetlenül oda repült BP-ről. A jegyet a Ryanair oldalán vettem, oda-vissza 20 ezerből megvolt, igaz szeptember elejére, de az idő akkor is jó volt. Ha esetleg van kérdésed, keress nyugodtan :)
2019. nov. 25. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!