Milyen maszkra van szükség a Wizzair járatain?
Figyelt kérdés
Oldalon csak annyit írnak, hogy maszk kell és ennyi. Mástól hallottam már, hogy a sima textilmaszkba belekötöttek, itt másik kérdésben meg azt írták, hogy bármi arcot eltakaró dolog megfelel…szóval nem tudom. Mivel Berlinbe repülök, így nyilván lesz nálam FFP2-es maszk, de ha nem muszáj, akkor legalább a repülőn viselnék valami kényelmesebbet…2021. júl. 26. 23:19
11/17 anonim válasza:
Édescsillagom, megint tolod a hülyét. Felsorolok néhány helyet és eldöntheted, hol a legnagyobb kockázat: Repülőgép, 180 fő, 400 négyzetméteren. Strand, 2000 fő szabadban, 2.000.000 nm, vagy brandenburgi kapu 1500 fő ötzsázezer nm.
Gondolkodsz te?
12/17 anonim válasza:
Kérdező, engedd el! Nekem egy éve írogatja, hogy covidban fogok meghalni a családommal, és a barátaimmal együtt. Valahogy nem jött be:D SŐT tavaly nyáron, mikor leírtam valahova, hogy háromszor voltam külföldön konkrétan azt mondta, hogy gyilkos vagyok, és többszáz meg ezer ember halála fog a lelkemen száradni :DDDD Szerintem annak örülj, hogy egyáltalán "megengedi", hogy utazz:D
13/17 A kérdező kommentje:
nem foglalkozok vele :D rettegjen csak a négy fal között 😂
2021. júl. 28. 10:01
14/17 anonim válasza:
Egyetlen konkrét felvetésemre nem válaszoltál, te szerencsétlen. Tényekre, számokra előadod a butaparasztot. Ennyit érsz. Erre gondolj.
15/17 anonim válasza:
Én meg azt vetem fel neked, hogy foglalj valahová egy olcsóbb utat, és érezd jól magad!
Kérdező, te hova utazol?:D
16/17 anonim válasza:
Csak mert szereted a számokat: 4X180-200 utastól kaphattam volna el a vírust, tehát óriási életveszélyben voltam a kis eldobhatós maszkommal, mégsem lett semmi bajom :( Durva mi?
17/17 A kérdező kommentje:
Berlinbe megyek :)
2021. júl. 28. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!