Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen maszkra van szükség a...

Milyen maszkra van szükség a Wizzair járatain?

Figyelt kérdés
Oldalon csak annyit írnak, hogy maszk kell és ennyi. Mástól hallottam már, hogy a sima textilmaszkba belekötöttek, itt másik kérdésben meg azt írták, hogy bármi arcot eltakaró dolog megfelel…szóval nem tudom. Mivel Berlinbe repülök, így nyilván lesz nálam FFP2-es maszk, de ha nem muszáj, akkor legalább a repülőn viselnék valami kényelmesebbet…
2021. júl. 26. 23:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
De akkor mi a kérdés? Felveszel "valami kényelmesebbet", és ha szólnak érte, átveszed az FFP2-t.
2021. júl. 27. 00:32
 2/17 A kérdező kommentje:
szeretem kerülni a "félreértéseket" meg a felesleges köröket. nyilván el is fér, de ha nem muszáj, nem viszem a textilmaszkom, ha sehol nem tudom használni. :D
2021. júl. 27. 07:44
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom végiggondoltad-e, de ha létezik olyan hely, ahol bekaphatod a vírust az a repülő.

Főleg majd ha meglátod, mennyi tróger utazik rajtuk tokamaszkban.

Egyébként tényleg, van arra terved, hogy mi a fenét fogsz csinálni, ha már az odaúton elkapod a vírust, odakinn megfertőződsz, majd pl kórházba kerülsz? Vagy nem kerülsz kórházba, hanem ott ülsz lázasanM Vagy hazafele szednek ki és azt mondják, te aztán nem utazol. Oldjad meg, fizesd a karanténod költségét, de hogy itt nem mész sehová, az biztos.

Ezek valós veszélyek.

Ehhez képest azon vacakolzs, hogy miképp mardjál hülye.

2021. júl. 27. 08:04
 4/17 A kérdező kommentje:

mindjárt gondoltam, hogy a kérdésemre választ nem fogok kapni, ellenben kioktatást meg okoskodást azt megkapom, de ez a hisztizés része már nem érdekel.

olyan helyen dolgozok, ahol már ezerszer meg kellett volna halnom, annyiszor érintkeztem covidos személyekkel, hetente kell tesztelnem, decemberben át is estem rajta nullához közeli tünetekkel és akkor most még lassan majd hülyének is kéne éreznem magam, hogy felvettem az oltást is, mégis rettegjek csak tovább, mert te azt mondod, hogy a veszély nem múlt el.

engem a szabály gyakrolati része érdekel, nem az, hogy mi veszélyes, mitől vagyok hülye, de köszi az információt...

2021. júl. 27. 08:26
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
Én csak FFP3-asban repülök. Ott egy valaki van deltás akkor szevasz. Elfogadják az orvosi maszkot is de az sz.rt nem ér.
2021. júl. 27. 09:32
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

3-as válaszolóként csak részben volt kioktatás, nagyrészt kérdéseket intéztem hozzád egy olyan élethelyzetre, ami bizony előfordulhat. Ha pedig megfertőződsz és nem engednek haza, vagy senki nem fizeti a k9öltségeidet, te leszel az első, aki visítani és sipákolni fog némi szűköléssel összekötve. És tényleg sajnálom, hogy az észrevételeimre nem sikerült reflektálnod.

Azzal is nehéz mit kezdeni, hogy víruson átesett és oltott vagy, mert ettől még felelős - használok egy különleges szót is: értelmes - emberként kellene viselkedned.

Amőgy a szabály gyakorlati részét elmondtam: a repülő tele lesz hozzád hasonló trógerekkel, akik ott szabotálják a maszkviselést, ahol tudják. Be lesztek zárva legalább 160-an egy olyan térbe, ahol 10 perc alatt megfertőződhetsz.

Persze jó utat.

2021. júl. 27. 09:57
 7/17 anonim ***** válasza:
39%

Édescsillagom, drága covid rettegő! Tudjuk semmi, azaz semmi életed nincsen. Erről már tanúbizonyságot tettél egy párszor, de elárulom neked, hogy az utóbbi egy hónapban kétszer repültem oda-vissza eldobható kék műtős maszkkal, mind a négy alkalommal tömött gépen, és semmi bajom nem lett.

Kérdező, bőven elég lesz az eldobható maszk, ne sz*pasd magad feleslegesen az FFP-vel.

2021. júl. 27. 11:32
 8/17 A kérdező kommentje:
így van 7-es, meg többezren repülnek nap mint nap, mégsem hallani sehonnan, hogy már kitört a negyedik hullám a világ minden részén...
2021. júl. 27. 20:42
 9/17 anonim ***** válasza:
8. mondjuk ebben nincs igazad, sok helyen éppen szigorítanak megint.
2021. júl. 27. 21:22
 10/17 A kérdező kommentje:
ez igaz, azonban nincs egységesen világszinten, ami mondjuk arra lehetne visszavezthető, hogy repülés közben terjesztik a maszkot hülyén viselők. bárhol elkapható persze, akár ott is, de nem nagyobb kockázat itthon a boltban sem elkapni.
2021. júl. 28. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!