A Ryanairnél a 10 kg-os feladott poggyász mérete mekkora lehet?
Férjemmel most utazunk először Ryanairrel és a két kézipoggyász bent van az árban, amellé kértünk még egy 10 kg-os feladott poggyászt. Ennek mekkora lehet a mérete? Ez ebben az esetben úgy funkcionál, mint a 20kg-os feladott?
Mert az oldalon azt írja, hogy amúgy két opció van. Az egyik hogy elsőbbségivel felmehet a 10 kg-s poggyász is az utastérbe(ilyenkor a méret 55x40x20) , a másik, hogy ha két kézipoggyászt szeretnénk, akkor az egyiket feladottként kell kezelni (a méret ekkor is 55x40x20)
Szóval ha mi külön feladott poggyászt kértünk férjemnek, akkor mindegy, hogy mekkora a bőrönd mérete, ha a súlya nem haladja meg a 10 kg-t?
Lehet kicsit bonyolult a kérdés, de sajnos nem találtam egyértelmű választ.
Én pontosan értem, hogy szövegértelmezési nehézségeid vannak, de a foglaláskor annyira értelmesen ODA VOLT ÍRVA, mit veszel.
Szívesen korrepetállak ilyen téren, de az 4500 Ft/óra lesz.
Nettóba.
A 10 kg-os az kvázi a feladott akbin méretű kézipogyó, ahogy le is írtad:
" másik, hogy ha két kézipoggyászt szeretnénk, akkor az egyiket feladottként kell kezelni (a méret ekkor is 55x40x20)"
Ezen mi nem világos. Vagy veszel priorityt és felviszed a gépre, vagy veszed ezt az opciót feladottként és akkor feladod. Méret meg a maximum tömeg ugyanannyi.
De miért kell bunkózni a kérdezővel? Eszem megáll!
Én is hozzáadtam a 10 kg feladható opciót és a méretre vonatkozó információt többé nem jelenítette meg.
Legtöbb esetben csak a súlyhatárra kell figyelni feladott poggyász esetén, a ryanair meg ilyen szemétkedős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!