Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A gép leszállásától mennyi...

A gép leszállásától mennyi idő, amíg egy érkező utas összeszedi a csomagjait?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm elé kell majd kimennem és nem akarok túl korán odaérni a parkolás miatt. És mivel én még nem repültem, nem tudom, mennyi idő kell a gép leszállása és a kocsiba ülés között.

A válaszokat előre köszi

2021. júl. 8. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
soha nem mértem de érzésre olyan 10-12 perc szokott lenni amig a gép hasából kiszedik a csomagokat és a szalagra kerül. persze volt olyan is, hogy a megadott szalagon még az elöző gép csomagjai forogtak és meg kellett várni amig azok eltüntek. persze ez azért nem jellemző.
2021. júl. 8. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor nem az az érdekes, hogy mennyi idő összeszedni a csomagjait, hanem hogy mikor ér ki egyáltalán. Egy jó 20 perccel nyugodtan számolj! De ha egyszerre több gép száll le, és még ne adj Isten nem eu-s útlevelű az ismerősöd, akkor még több idő.
2021. júl. 8. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Normalis helyen valoban nem tul sok ido, bar hozzajon a buszozas is a repulotol. Azert ket eve kb havonta jottem Ferihegyre, es a taxisok megerositettek, ez nem egyedi, 45 perc, egy orat kellett varni. Akkoriban lopkodtak is.
2021. júl. 8. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2021. júl. 9. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!