Wizzair, Ryanair kövérebb utas?
Figyelt kérdés
Hamarosan utazunk mindkét legitarsasaggal anyukámmal és öcsémmel. Egymás mellé foglaltunk helyjegyet. Anyukám 120kg körül van. Ha középre ül, akkor elférhet úgy gond nélkül, ugye? Csak kérni kell öv hosszabbítót?
Köszi! :)
2019. szept. 23. 08:59
1/5 anonim válasza:
Ha fel lehet hajtani a karfákat, akkor elfér igen, csak átlóg a ti üléseitekre is. Övhosszabbító mindenképpen kelleni fog.
2/5 anonim válasza:
Mennyi a magassága ehhez a súlyhoz? Az én párom is 120 körül van és kb 170 cm, férfi, tehát a hasán van a legtöbb felesleg. Rendszeresen utazunk wizzel. Simán befér az ülésbe és nem ekll hosszabitó sem.
3/5 anonim válasza:
Milyen magas? Az én párom 115 kiló, de magas, úgyhogy nem kövér egyáltalán. Nem lóg át a másik ülésre.
Mivel ti ültök mellette a tesóddal, ezért nem gond, ha kicsit átlóg, az lenne ciki, ha idegen mellett ülni. Ha nagyon nagy hasa van, akkor lehet, hogy kell öv hosszabbító. De egyébként nem biztos, hiszen az öv állítható.
4/5 anonim válasza:
Speciel biztos vagyok benne, hogy a folyosó melletti ülésen jobban érezné magát, még ha meg-meglökik is. A zsírdisznózó parasztnak meg a kûrva anyjàt.
5/5 anonim válasza:
Én is 118 kg vagyok, simán elférek, inkább a lábtér kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!