Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ryanair utas megszolitasnal...

Ryanair utas megszolitasnal dr id ifj ozv kozul lehet csak valasztani. Lesz ebbol gondom a repteren?

Figyelt kérdés
vegulis nem az en hibam hogy nincs mas valasztasi lehetoseg...de akkor is.
2013. dec. 4. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz hogy nincs olyan titulus ami neked van akkor természetesen nem lesz belőle semmi gondod.
2013. dec. 4. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Értelemszeruen uresen kell hagyni, ha rad egyik sem igaz....
2013. dec. 4. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Tök mindegy mit választasz, semmi jelentősége. Ha nagyon aggaszt a helyzet téged, akkor állítsd át angolra az oldalt és akkor tudsz MR, MS stb. választani. De tényleg nincs jelentősége, a beszállókártyán nem is lesz ráírva.

Jó eséllyel csak gyűjtik a statisztikát :)

2013. dec. 4. 18:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Sok valasztasi lehetosegem nincs. Bar angolul is ugyan ez jon ki. valamint kotelezo valasztani, uresen nem lehet hagyni...

Csak feltunt mar nekik a hiba, es egyertelmu hogy nem en rontottam el. :)

2013. dec. 4. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Tenyleg nincs semmi jelentosege mit valasztasz, ezt nem figyeli senki. Nincs is ranyomva a beszallo kartyara.
2013. dec. 4. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Én felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták írjak be amit akarok, nincs jelentősége. Így legalább ledoktoráltam egy utazás erejéig.
2013. dec. 7. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Vigyázzatok, mert a DR-on kívül az összes el van írva!

Az angol honlapon Dr, Mr, Mrs, Ms szerepel.

A magyar honlapon Dr, Id, Özv, Ifj szerepel.

Szóval ha fiú vagy és Ifj-t választasz akkor Ms lesz a repjegyeden. Az Mrs, a házas hölgy, az Ms pedig hölgy de itt nem egyértelmű hogy házas vagy nem.

Lásd: [link]

2014. febr. 23. 11:28
 8/10 anonim válasza:

El nem hiszitek, mennyire örülök, hogy itt ez a kérdés :D

Már a szívinfarktus kerülgetett, hogy ozv van odaírva, pedig nem választottam sehol sem, és hoyg emiatt nem tudok majd feljutni.

2014. máj. 7. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:

"Vigyázzatok, mert a DR-on kívül az összes el van írva! "

nem kell vigyázni, tök mindegy mit írsz... már írtuk, hogy semmi jelentősége, de ezek szerint te azt nem olvastad

2014. máj. 7. 14:51
 10/10 A kérdező kommentje:
A beszallokartyan semmilyen titulus nem szerepel, teljesen mind1 mit valaszt ki az ember a jegyvasarlasnal.
2014. máj. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!