Súlyhatáron belül bármennyi zacskós levest maggammal vihetek repülőre?
Figyelt kérdés
EU-n belül. Konkrétan 60 db Smack-ről lenne szó. :D2021. júl. 6. 14:17
1/19 anonim válasza:
Te jó ég....!
Mérgezéssel fogsz hazajönni! :-DDD
2/19 D. Brasco válasza:
A májkrémkonzervet meg a csalamádét otthon ne hagyd!!!
3/19 anonim válasza:
Nem tudom, van-e repülőre külön előírás, de EU-n belül kamionkonvojjal is vihet zacsis levest, bárhonnan bárhová.
4/19 anonim válasza:
Egyébiránt minek akarsz vinni magaddal? Forró vizet is viszel?
Ott nem lehet kapni? Vagy ott van ilyen leves, de nincs benne ízfokozó, pácsó (ejtsd: pá-csó), savanyúságot szabályozó anyag…?
5/19 A kérdező kommentje:
Há' most na. XD Majd második hónapban eszek rendesen, akkor lesz miből.
Kis savanyú amúgy nem lenne rossz.
Utolsónak köszi!
2021. júl. 6. 15:22
6/19 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek most már. :D
2021. júl. 6. 15:23
7/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lehet-e kapni. Abból indultam ki, hogy fél kiló fehér kenyér közel 600 Ft. Gondoltam, inkább viszek valamit itthonról. Arra meg mi egyszerűbb, mint ez?
2021. júl. 6. 15:25
9/19 anonim válasza:
Miért utazol külföldre, ha ugyanazt akarsz enni, mint itthon???
10/19 A kérdező kommentje:
Belgiumba megyek, ha minden jól megy. Dolgozni megyek nem sok pénzzel. Fizetés után viszont már megleszek.
2021. júl. 6. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!