Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Valaki aki utazásban jártas?

Valaki aki utazásban jártas?

Figyelt kérdés

Vinnék egy strandkocsi a gyerekeimnek a nyaralasra konkrétan a neve beach wagon.

15kg babakocsi méretű, de mégsem babakocsi. Szerintetek fol lehet vonni a fedélzetre? Ha nem akkor mennyibe kerül egy plusz poggyasz feladása? Mert ugye mindannyiunknak lesz egy egy bőrönd...

2021. jún. 17. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem fogják babakocsiként elfogadni, ha erre vonatkozik a kérdés. A válasz meg teljesen légitársaságfüggő, de esélyesen nem adhatod fel babakellékként, csak túlméretes poggyászként. Ennek a díjait a légitársaság honlapján találod.

Én azért erősen elgondolkodnék rajta, hogy biztos kell-e ezt az izét vinni...

2021. jún. 17. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Megnéztem a beach wagonodat, és alapból nem értettem, miért kellene egy ilyen valamit vinned.

A fedélzetre egy elefántot előbb engednek fel, mint ezt a haszontalanságot.

Csoamganak feladhatod ugyan, ha letöröd a húzókáját. De amennyiből elviszik, már odakinn vehetsz egy ilyen dömpert a gyerekednek. Hazafele meg már nem is kell hoznpd, és ezen spórolsz is.

Egyébként más oldalról megvilágítva a problémát a te édes tündibündidnek egy lapát, egy strandgereblye és egy vödör fog kelleni azon a távoli strandon.

No jó, mondok egy igazi repülős trükköt, feladhatod mint hangszert is. Veszel neki egy jegyet magad mellé /manapság egy sima jegy olcsóbb, mint a csomagdíj/ és a magad melleti széken szállíthatod.

De nagyon hülyén fognak rád nézni. Akkor meg húzzál rá egy vászontokot és mondjad azt, hogy ez egy kerekes nagybőgő. Úgy is hülyén fognak rád nézni.

2021. jún. 17. 22:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Neee már megevttem babakocsi helyett akartam kettőjüknek akkor más hasznos tanács mégis mennyi fogadni nagy poggyaszkent?? Elég kicsire lehet csukni...
2021. jún. 17. 23:18
 4/9 A kérdező kommentje:
*föl adni
2021. jún. 17. 23:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Turkish airline a legi tarsasag
2021. jún. 17. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Simán többe fog kerülni feladni, mint helyben venni egyet és utána elajándékozni az első szembe jövőnek.
2021. jún. 18. 00:24
 7/9 D. Brasco ***** válasza:
100%
Ezeknek a beach wagonoknak az ára kb 50€.......hogy ennek a sokszorosa lesz megutaztatni oda-vissza az is biztos.Tenyleg olcsóbb meg egyszerűbb ha majd a helyszínen veszel egyet...már ha egyaltalan szükségetek lesz rá.
2021. jún. 18. 06:51
 8/9 anonim ***** válasza:

A rendes babakocsikat minden légitársaság ingyen viszi, a gép ajtajában kell leadni őket.

Hívd fel a Turkish ügyfélszolgálatát, de szerintem nincs sok esély rá, hogy ez is beleférjen a definícióba. Ha ez tényleg így lesz, akkor nincs értelme vinni, mert csak odafelé többe kerül az extra poggyászdíj, mint amennyit ér a cucc.

2021. jún. 18. 08:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki tudni szeretné plusz poggyasz ara kilónkint 4-5ezer forint. Nekünk 85 ezer lenne föl adni, így hát vissza vittem a wagont és lemondtam róla.
2021. jún. 23. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!