Valaki aki utazásban jártas?
Vinnék egy strandkocsi a gyerekeimnek a nyaralasra konkrétan a neve beach wagon.
15kg babakocsi méretű, de mégsem babakocsi. Szerintetek fol lehet vonni a fedélzetre? Ha nem akkor mennyibe kerül egy plusz poggyasz feladása? Mert ugye mindannyiunknak lesz egy egy bőrönd...
Biztosan nem fogják babakocsiként elfogadni, ha erre vonatkozik a kérdés. A válasz meg teljesen légitársaságfüggő, de esélyesen nem adhatod fel babakellékként, csak túlméretes poggyászként. Ennek a díjait a légitársaság honlapján találod.
Én azért erősen elgondolkodnék rajta, hogy biztos kell-e ezt az izét vinni...
Megnéztem a beach wagonodat, és alapból nem értettem, miért kellene egy ilyen valamit vinned.
A fedélzetre egy elefántot előbb engednek fel, mint ezt a haszontalanságot.
Csoamganak feladhatod ugyan, ha letöröd a húzókáját. De amennyiből elviszik, már odakinn vehetsz egy ilyen dömpert a gyerekednek. Hazafele meg már nem is kell hoznpd, és ezen spórolsz is.
Egyébként más oldalról megvilágítva a problémát a te édes tündibündidnek egy lapát, egy strandgereblye és egy vödör fog kelleni azon a távoli strandon.
No jó, mondok egy igazi repülős trükköt, feladhatod mint hangszert is. Veszel neki egy jegyet magad mellé /manapság egy sima jegy olcsóbb, mint a csomagdíj/ és a magad melleti széken szállíthatod.
De nagyon hülyén fognak rád nézni. Akkor meg húzzál rá egy vászontokot és mondjad azt, hogy ez egy kerekes nagybőgő. Úgy is hülyén fognak rád nézni.
A rendes babakocsikat minden légitársaság ingyen viszi, a gép ajtajában kell leadni őket.
Hívd fel a Turkish ügyfélszolgálatát, de szerintem nincs sok esély rá, hogy ez is beleférjen a definícióba. Ha ez tényleg így lesz, akkor nincs értelme vinni, mert csak odafelé többe kerül az extra poggyászdíj, mint amennyit ér a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!