Romániába való utazásban jártas valaki?
tavaly augusztusban mentunk 5-en kocsival
egyikunknel sem volt utlevel, mindenki a szemelyi igazolvanyat mutatta be
Magyarorszagrol kifele annyi ideig kellett megallni, mig a magyar illetve par szaz meterrel odebb a roman hataror elvette a szemelyiket, megnezte oket, benezett az abalakon es mehettunk tovabb
Romaniabol visszafele viszont ki kellett nyitnom a csomagtartot, nem neztek meg egy borondot/csomagot sem, szerintem azt neztek nincs-e migrans a kocsiban
ahogy atersz a hataron, az elso bodeban meg tudod venni a roman 'utdijat', de amikor bemesz a bodeba vidd a kocsi forgalmi engedelyet, arra adjak ki az utdijat
ha kocsival mentek keszulj fel, vannak nemet autobahn-t megszegyenito minosegu autopalya szakaszok, de vannak olyan 1 savos falvakon atszelo aszfaltosnak jo esetben sem nevezheto utak, ahol meg a traktor is elakad a katyukban :)
Elég hozzá a személyigazolvány.
Szerintem busszal a legkönnyebb. Én másfél évig utaztam Romániából Magyarországra és vissza 2-3 havonta kb. Szerintem Pestről van közvetlen járat Brassóba, onna meg kb 30 km-re van Törcsvár, ahol van a kastély.
Gyönyörű az a hely, érdemes elmenni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!