Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Utazás Olaszországba?SOS

Utazás Olaszországba?SOS

Figyelt kérdés

Olaszországba utaznánk jövő héten Wizzair-rel.Tesztet csináltatunk itthon,mivel kell a beutazáshoz. Valakinek van esetleg tapasztalata,hogy mikor jönnénk haza akkor is kell teszt?Vagy simán felengednek a repülőre és beengednek Magyarországra? Védettségink van.

Ha esetleg az elmúlt pár héten voltatok Olaszba arra is kiváncsi lennék,hogy mennyire veszik komolyan a tesztet a reptéren,illetve a korlátozásokat.

Köszönöm!

2021. jún. 7. 09:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%

Olaszba csak a parasztok járnak, ezt ne feledd.

Egyébként kell teszt, de max 2-3 naposat fogadnak el. Ezt csak azért mondom, hogy ne csodálkozz, ha visszafordítanak.

Hazafele természetesen jöhetsz.

A többit a konzuli szolgálat oldalán megtalálod.

2021. jún. 7. 09:27
 2/12 anonim ***** válasza:

Itthon biztos nem kell, ezzel együtt,én csináltatnék - saját megnyugtatásomra, főleg, ha ott tömegben mozogtok, vagy esetleg nagyon sok emberrel találkoztok.

Mondjuk szerintem az sem mindegy, hogy 1. Be vagy-e oltva ? 2. Mivel? (Pfizer, Moderna, Szputnyik, Janssen, Sinopharm, Astra Zeneca... kihagytam valamit?)

2021. jún. 7. 12:53
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

1: nem tudom, honnan veszed ezt a parasztok dolgot, nincs igazad. Olaszországban is simán el lehet verni akár többmillió forintot is, ha mondjuk végig mindennap előkelő étteremben eszel. Jártam olyan helyen Lignano mellett, ahol 40 € volt egyetlen egy étel, de persze lehet enni már 10 euró körül is pizzát.

Ahogy borból, pezsgőből, grappából is van olcsó lőre, és van olyan, amit egy 100 eurós megvillantása ellenében hoz ki egyáltalán megmutatni a pincér.

2021. jún. 7. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne, bár nekünk csak szeptemberben lenne esedékes.

Jelenleg 48 órán belüli pcr vagy antigen negatív teszt kell és ki kell tölteni egy adatlapot egyéni és csoportos beutazáshoz is. A konzulátus oldalán megtalálod. Ez a beutazáshoz kell. A Magyarországra való beutazáshoz pedig egy oltási igazolást ír, magyar vagy angol nyelven. Gondolom amit oltásnal kaptál, védettségi igazolvány nem biztos hogy elég lesz. De sztem csak attól függ az egész,hogy milyen embereket fogsz ki ellenőrzéskor. Lehet a többség szarik rá és el se kér semmit. Amugy ha visszajöttel, kerlek ird már meg kommentben ide,hogy hova mit kértek végül.

2021. jún. 7. 13:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja ha minden igaz reptereken is van teszt lehetőség ami elvileg hamar meg is van . Ezt egy facebookos utazos oldalon olvastam
2021. jún. 7. 13:34
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

Egyesként szeretném pontosabban leírni, az olaszba szó használatára gondoltam.

De tényleg elszomorító, hogy egy konzuli szolgálatos beutazási leírást képtelenek vagytok értelmezni.

2021. jún. 8. 15:44
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es!

Mint ahogy írtam is,csináltatok tesztet kiutazáshoz.Elszomorító, hogy nem tudod értelmezni ;)

Az egy dolog,hogy mi van leírva és más dolog, hogy tényleg úgy működik-e (nyilván itt nem a teszte gondolok,az mindenképp kell)

Elsősorban személyes tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.

Tavaly nyáron repültem legutóbb,akkor is le volt írva x dolog,ilyen fertőtlenítés,fokozottan a csomagokat is,olyan egyéb nyomtatványok mégse kérte senki,a csomagokat se fertőtlenítette senki.

2021. jún. 9. 14:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi 1 hónap múlva megyünk. Ha lesz tapasztalata valakinek arról, hogy tényleg le kell-e jelentkezni egy egészségügyi intézményben, vagy senki nem ellenőrzi, megköszönném. 3 nap leszünk csak ott, nem húznám az időt ilyenekkel, ha nem muszáj.
2021. jún. 10. 06:23
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
tegnapi cikk: [link]
2021. jún. 10. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor itt is hasonló a helyzet,mint mindenhol máshol. Ha szerencséd van,nem kérnek el semmit,ha kekecked is akarnak és már csakazértis szabály követők,akkor mindent is elkérnek és alig akarnak átengedni.
2021. jún. 10. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!