Nem kellett volna valami kód?
Figyelt kérdés
Vettem repülőjegyet ryanairnél. Küldött egy visszaigazoló emailt amiben levan irva az indulás plusz hogy milyen bőröndre vettem jegyet. Régen emlékszem mindig kinyomtattuk a jegyeket amin volt vonalkód meg lényegében az adataink minden. Azt nézték meg vagy olvasták le.2021. jún. 7. 08:00
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, szabad-e itt ilyen kemény szavkat használni, de alapvető fogalmakat keversz össze.
Vettél egy repülőjegyet, amiről kaptál egy visszaigazolást.
Azt 8valószínűleg) elolvastad. Bár szerintem nem olvastad el, mert elég értelmesen le van benne írva, hogy majd be kellene csekkolnod.
Nem most, hanem majd!
Ha méltóztatnál elolvasni a leírtakat, mindenkinek jobb lenne.
2/3 anonim válasza:
Amire te gondolsz, az a beszállókártya. Akokr kapod meg, ha már "becsekkoltál" a járatra.
3/3 anonim válasza:
Így van, két lépés van: előbb jegyet veszel, utána a járat indulása előtt x idővel a check in (utasfelvétel). Utóbbi során kapod meg a beszállókártyát - elektronikusan vagy ha a reptéren történik a check in, kinyomtatva.
Most sok légitársaság a többletellenőrzések miatt szüneteltette az online check-int, hogy mindenképp legyen mikor ellenőrizni az utasok dokumentumait .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!