Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha ket orszag kozul valaszthat...

Ha ket orszag kozul valaszthatnal hova utaznal 1 honapra es miert oda? Pakisztan vagy Ecuador? nincs mas lehetoseg.

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 17:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Pakisztán, mindenképp, az a következő hosszabb utam úticélja. Az északi része nagyjából a világ legszebb szelete, az összes ember aki járt ott, ódákat zeng a vendégszeretetről, Láhor meg Pesavár gyönyörű régi városok, az ország dugig van hatalmas erődökkel, mindez úgy, hogy az egyik legolcsóbb országban nézheted meg. A veszélyesség relatív, Balacsisztán meg a törzsi területek (főleg a Haibár-hágó) kihagyásával nem veszélyesebb, mint India vagy épp Ecuador.

Ettől függetlenül Ecudor pont a számomra legizgalmasabb pontjai között van Dél-Amerikának.

2021. máj. 7. 10:23
 22/24 A kérdező kommentje:
21.-s na ezert nehez donteni, Pakisztanban Mohenjodaro, Taxila, Rothas fort, Baltit fort , Kalsh volgye, Hunza volgye, Swat, Kaghan stb. Ecuadorban Yasuno NP, Cajas Podocarpus NP, Quilota loop, stb
2021. máj. 7. 12:10
 23/24 anonim ***** válasza:
64%
Ecuador, mert beszélek spanyolul és ott 1 hónapig tudnám gyakorolni a nyelvet, fejleszteni a tudásomat.
2021. máj. 7. 16:24
 24/24 anonim ***** válasza:
82%
Pakisztánba, mert szeretem az egzotikusabb, izgibb helyeket, meg az valahogy olyan menő, oda nem sok magyar jut el csak úgy. Továbbá ott él néhány jófej netes barátom, akiket online játékban ismertem meg, segítenének szállást foglalni stb. Nyilván veszélyesebb mint pl. itthon, de Ecuador se a legbékésebb hely, sok utcai drogbanda van, helyi drogkartellek, mint a legtöbb dél-amerikai országban.
2021. máj. 27. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!