Módosították a repülőjegyemet. Ha újra indul a közvetlen járat, visszakapom az eredeti járatra, ülésre vonatkozó foglalásomat?
Figyelt kérdés
Tegnap jött az értesítés, hogy módosult az utazásom, 1 átszállással.
Amit eredetileg vettem, közvetlen járattal indult volna és tegnap egy 1 átszállásos, más ülőhelyű foglalást küldtek nekem e-mailben.
Nyáron mennék. Ha visszaáll addigra az eredeti menetrend, akkor majd újra módosítják a jegyemet, ezúttal az eredetire ami volt?
Köszönöm szépen előre is, akinek volt ebben korábban tapasztalata.
2021. febr. 13. 16:36
1/2 anonim válasza:
Nem, nem fogják az eredetire módosítani. A légitársaság nem tartja nyilván csak az aktuális foglalásod. Ha ez nem elérhető (pl törlik a járatot) akkor keres neked újat.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem.
Viszont amint újra látni fogom a közvetlen járatot, arra újra módosíthatok gondolom, mivel flex jegyet választottam.
2021. febr. 13. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!