Wizz air jegyet hanyszor tudom mas idopontra cserelni ha vettem az eredeti jegyhez Wizz flex - et?
Elozo vagyok.
" Azok az ügyfelek, akik a foglalás során megvásárolták a WIZZ Flex opciót, korlátlan alkalommal módosíthatják a választott járataikat az interneten"
Szuper! Koszonom!
Ha jol gondolom, akkor csak a 2jegy kulonbozetet kell kifizetni wizz flex eseteben?
En nem banom a karantent Mo. - n, lenne ki gondoskodjon rolunk, nekem a nagyobb problemat a UK-ban okozza a karanten. Nemsokara bevezetik. 😠
Igen a kulonbozetet.
Vegulis megint tudtam modositani, 15 eu +-t kellett fizetnem. Nekem az otthoni karanten a problema, miutan en csak azert jarok haza evek ota, hogy egyedulelo, idos anyukamnak vasaroljak be 2-3 havonta. (aprosagokban 1-2 szomszed tud segiteni)
Nekem meg toroltek a jaratot, szoval most mar mindegy...
De nem ertem, hogy ha 120%—ot jovair a wizzair az accountomon, akkor hova tunt 20 font a jegy arabol?! Ilyenkor mi nincs benne a visszateritesben? A wizz flew ara, a biztositas vagy a csomagok adra? 🤔
Rendes toled, hogy igy gondoskodsz anyukadrol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!