Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Egyirányú repülőjegy, megtehetem?

Egyirányú repülőjegy, megtehetem?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmhöz mennék majd ki Németországba (nem most), de nem tudom mikor jönnék vissza, arra gondoltam, hogy a visszautat majd megveszem később. Ilyet megtehetek? Azt hallottam minden esetben retúr jegyet kell venni... Egyirányú repjeggyel, úgy, hogy majd ott, később veszem meg a repjegyet, bemehetnék az országba?

2021. febr. 13. 14:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul hallottad. Simán vehetsz egyirányú jegyet.
2021. febr. 13. 14:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Én tényleg azt olvastam, hogy be kell mutatnom a visszafelé tartó repjegyet, vagy valamilyen igazolást, hogy időben elhagyom az országot. Akkor mégsem?. Nem akarom, hogy valami probléma legyen ebből.
2021. febr. 13. 15:37
 3/14 anonim ***** válasza:
38%

Jajj, dehogy kell! HOl hallottál ilyet???

Régen volt az (még kb. a MALÉV idejében), hogy sokszor olcsóbb volt egy retúrjegy, mint egy csak oda/csak vissza.

Akkor sokan próbáltak azzal trükközni, hogy eleve retúrt vettek...

2021. febr. 13. 15:43
 4/14 anonim ***** válasza:

2: Valamit baromira keversz!

Ilyesmi legfeljebb az USA vonatkozásában lehet...

2021. febr. 13. 15:43
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

Könyörgöm! Hány éve is van már EU????

Kb. ugyanaz, mintha Szolnokról Debrecenbe utaznál.

2021. febr. 13. 15:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor utánanézek még egy párszor! 😅
2021. febr. 13. 15:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Veh3tsz egyirányú jegyet. Vízumköteles országokban kell a retúrjegyet felmutatni. A csak odaútra szóló jegy viszont kva draga.
2021. febr. 13. 15:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Németországba és a többi EU-s országba nyugodtan vehetsz egyirányú jegyet. USA, Kanada inkább, ahol szükséges a visszaúti megléte is.
2021. febr. 13. 16:30
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
Komolyan ijesztő az hogy egyes emberek ennyire nincsenek tisztában azzal hogy hogy is működik az EU és a Schengeni övezet...
2021. febr. 13. 16:55
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

9: én is ezen voltam kiakadva (#5)

Komolyan, hogy lehet ennyire kő alatti életet élni manapság - mikor ki sem tudod kerülni a rád zúduló információdömpinget.....???

2021. febr. 13. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!