Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha a magyar személyi igazolván...

Ha a magyar személyi igazolványommal utaznék akkor vissza tudják követni, illetve megtudják nézni a határokon például az európai uniós országokban, hogy utoljára merre jártam és hol léptem át utoljára a határt?

Figyelt kérdés
Szóval a határőr beviszi a rendszerbe ( ha egyáltalán ez lehetséges ) nem tudom sajnos.. akkor vissza tudnak követni, hogy hol jártam azelőtt?

2021. febr. 12. 01:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ez "csak" attól függ, hogy elektronikusan volt-e ellenörízve az okmányod. Ha csak ránézésre, akkor hogyan lehetne tudni, hogy merre jártál... ?
2021. febr. 12. 01:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Sokszor utaztam és volt mikor elkérték a személyi igazolványom és berakták valami leolvasóba, vártak 5-10 másodpercet és visszaadták. Na most ugye engem az érdekelne, hogy lehetséges e így visszakövetni valakit, hogy hol járt azelőtt, melyik határon.
2021. febr. 12. 01:41
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Természetesen , ha beolvasta elektronikusan, akkor a határátlépés ténye rögzítésre kerül .
2021. febr. 12. 06:24
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
En ugy tudom hogy kattintani iell neki hogy ezt lassa, de ha zold vagy beolvasaskor akkor alapbol nem fognak utananezni. Azert olvassa be hogy lassa nem e koroznek teged.
2021. febr. 12. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!