1/10 anonim válasza:
A 400-500e repjegyekkel egyáltalán nem drága oda egy 10 napos útért.
2/10 anonim válasza:
Miután az ár szemmel láthatóan 2 főre van, egyáltalán nem drága.
3/10 anonim válasza:
Ez inkább értelmetlen, semmint drága. Random turistagettóban nagyjából 7 nap (vonjuk le az utazást meg a jetlaget) a térség egyik legunalmasabb helyén. Ezt egész jól tudja Hurghada is féláron, jetlag nélkül.
4/10 anonim válasza:
Ha kényelmes vagy, akkor ennyiért tökéletes az ár 2 főre.
Rutinosnak kell(ene) lenned ahhoz, hogy ezt olcsóbban kihozzad szintén 5*-os szállodában.
5/10 anonim válasza:
Tengerparti 5*os szállodával all inclusive random időpontra 310/fő, amit most három perc keresés után találtam. De ilyen helyre nem mennék all inclusive az is biztos.
6/10 anonim válasza:
4
Majd egy misiért 10 nap Dominika 2 fő? Megbuggyantál?
7/10 anonim válasza:
@7 Jó, amúgy nagyságrendekkel olcsóbb nem lesz, mert a távolsághoz képest ezt rövid idő.
8/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem a 620 ezer vs 1 millió nagyságrendekkel olcsóbb.
10/10 anonim válasza:
@9 Én sem mennék ennyiért, főleg nem két hétnél rövidebb időre, de egy csomó irodai árhoz képest ez relatíve oké, sokan meg félnek a saját szervezésű interkontinentális utaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!