Ciprusra (larnaca) tényleg 200 ezer az oda vissza repjegy 2 főre?
Figyelt kérdés
Valóban ennyi egy repjegy?
Én is néztem 191 re jött ki.
Nyáron augusztusban szeretnék menni fapadossal 1 böröndel
2021. jan. 2. 21:34
1/6 anonim válasza:
Szia!
Igen sajnos ott körül lesz/van ha csak nem fogsz ki valami extra last minute jegyet... Érdemes a Skyscanner-en körülnézni, itt mindig a legjobb ajánlatokat fogja feldobni. Mi is mindig itt szoktuk kifogni a legkedvezőbb jegyeket.
2/6 anonim válasza:
Kb annyi. Ha kicsit lefaragtok a cuccokból és carry-onnal utaztok, akkor meg lehet nézni átszállással is úgy valszeg 30 körül ki lehet hozni fejenként.
3/6 anonim válasza:
Amúgy Paphosra 100-ból kijön két fő egy feladott börivel. Még ha mindenképpen Larnacára akartok menni autóbérléssel is meg van 120-ból.
4/6 anonim válasza:
Sajnos felkapott hely szóval fogynak szépen a jegyek. Főleg a bajorok veszik őket. Nyáron kb olyan érzésed van ott mintha alami nemet szigeten lennél...
5/6 anonim válasza:
Én kétszer repültem Lárnacára eddig, onnan továbbmentünk Ayia Napára, ott németet egyáltalán nem láttam, ellenben szintem mindenki orosz volt, néhány brittel vegyítve.
6/6 anonim válasza:
Tényleg ennyi.
Mi Paphoson voltunk, de kocsival átmentünk Ayia Napa-ra is augusztusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!