Milyen repülni?
Figyelt kérdés
(Nem a koronavírus alatt!)
-repülés
-repülő
-repülőtér
-utazás
-nyaralás, pihenés
-online ESTA
-repülőjegy
-útlevél..
2020. dec. 28. 20:27
1/5 anonim válasza:
Repülés: jó
Repülő: nem jó
Repülőtér: lehet jó is, rossz is
Utazás: jó vagy fantasztikus
Nyaralás, pihenés: fantasztikus
Online ESTA: közömbös
Repülőjegy : nem jó
Útlevél: szükséges rossz
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó. A le meg felszállás a legjobb de ez egyéni vélemény.
De azért mondjuk nekem nagyon rossz ha 10+órát kell ülni egyfolytában leszállás nélkül.
Ha Interkontinentális járatra mész, biztos adnak kaját ami nem olyan rossz általában.
Én szeretek repülni és aktívan csinálom is minden évben.
3/5 anonim válasza:
Le es felszallas jo a tobbi unalmas hacsak nincs turbulencia
4/5 anonim válasza:
A múlt évben nagyon sokat repültem Debrecenből Tel Avivba, Párizsba, Londonba, Münchenbe, Milánóba, Barcelonába, (az utóbbi kettő focimeccsre) és mindig Isteni volt!
5/5 anonim válasza:
Hát nyilván előnye, hogy gyorsabb minden másnál (nagyobb távolságra), de amúgy nem túl érdekes, a fel/leszállást leszámítva majdnem olyan, mintha busszal mennél. Csak kisebbek az ablakok. Ha nem az ablaknál ülsz, ki se látsz szinte, ha nézelődni akarsz, mert először repülsz, akkor mindenképp az ablak mellé ülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!