Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ez miért van a repülőkn?

Ez miért van a repülőkn?

Figyelt kérdés

A repülők mért nem mennek egyenest a reptérre, miért “kirándulnak” még fél-1 órát a levegőben?

Ugye légvonalban már elhaladt mellette párhuzamosan, de miért nem kanyarodott le, miért megy még tovább?

2020. dec. 20. 23:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Rá kell fordulni a kifutópályára, és le kell csökkenteni a sebességet és a magasságot.
2020. dec. 20. 23:21
 2/11 anonim válasza:
18%
Ha sok meg benne az uzemanyag, akkor vagy kihasznalja, vagy kiereszti es csak utana landol.
2020. dec. 20. 23:23
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Rá kell fordulni a kifutópályára.

Ha meg köröz felette akkor biztos nem kapott még leszállási engedélyt, és ugye megállni nem tud a levegőben.....

2020. dec. 20. 23:24
 4/11 A kérdező kommentje:
#1 Nem vagyok hülye...utaztak pár géppel, mint mondtam nem közvetlen a reptér felé ment hanem pl ment volna Budapestre, de Kassa felett megy éppen és írja, hogy 50 perc és landol, usaból indult(ez most egy saját írás volt) de megnéztem a flightradart és ott van ilyen, hogy nem közvezlen megy a reptérre..
2020. dec. 20. 23:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha 2 órával előbb érkezik, az is lehet hogy le tud szállni, de van mikor körözgetni kell, nem? és ki kell várnia, igaz?
2020. dec. 20. 23:29
 6/11 anonim válasza:
42%
Teli tankkal balesetveszelyes a landolas, mert ha odaveri a gepet akkor felrobbanhat ... raadasul a leszallasi suly is nagyobb ha tele a tank, ezert kiuritik leszallas elott.
2020. dec. 20. 23:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit előzőleg mondtak. Illetve, lehet nincs szabad kifutópálya. Mára már megnőtt a légiforgalom. Folyamatos a le és fel szállás és nincs 30 kifutópálya.
2020. dec. 20. 23:40
 8/11 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek.

Igen, ezt értem, olyan is van mikor 1 helyszínre megy vagy 4-5 légitársaság abban az időpontban...

2020. dec. 20. 23:50
 9/11 anonim válasza:
100%
Kassai reptérnek a legnagyobb problémája, hogy egyetlen kifutópályája van, nem lehet olyan könnyen áttervezni a fel és leszállást, főleg ha forgalmas időpontról van szó.
2020. dec. 20. 23:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Eltéritették a gépet.
2020. dec. 22. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!