Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Felvetődött bennem a kérdés, amikor nézegettem a járatokat az Egyesült Királyságba, hogy miért nem lehet a Nottingham EMA repülőtérre jegyet találni míg a London LTN- re 5800 Ft egy jegy, ami szignifikánsan drágább szokott lenni.

2020. dec. 4. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
az feltűnt hogy járvány van?
2020. dec. 5. 00:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Az East Midlandsrol szoktam repulni. A gepen 90 % angol, aki hetvegi varosnezesre megy. Szerinted?
2020. dec. 5. 01:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Feltűnt, 1es számú, az a lényeg, hogy londonba miért lehet és Angliában máshova miert nem.
2020. dec. 5. 10:14
 4/7 anonim ***** válasza:
mert nem minden reptérről lehet minden reptérre eljutni. ez a járvány előtt is így volt. ha nincs társaság ami elvinne, akkor maximum átszállással lehet menni. most meg a járvány miatt még kevesebb a lehetőség, rengeteg járatot töröltek.
2020. dec. 5. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem erti.
2020. dec. 5. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 5ös hogy eldöntötted helyettem hogy értem-e!:)
2020. dec. 5. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Most nagyon kevés helyre lehet repülni, és a foglalási kedv is alacsony. Ha üres a gép, olcsó a jegy - csak aztán lehet hogy törlik a járatot...
2020. dec. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!