Ki hazudik? A légitársaság vagy a közvetítő iroda?
Augusztusban utaztam az Eurowingsel. De a járatom törölve lett. Azóta nem kaptam visszautalást.
Amikor telefonon felhívtam az Eurowingset, akkor az Eurowingsazt mondta, hogy visszautalták a pénzt az anyavállalatuknak, a Lufthansának. Amikor a Lufthansát felhívtam, azt mondták visszautalták a pénzt még augusztus végén.
Azonban amikor a közvetítő cégnek írtam, hogy hol van a pénzem, azt mondták, hogy hozzájuk nem érkezett meg a pénz és hamis információkat kaptam.
Ki hazudik?
Esky
Ezt tudom én is, ez volt az utolsó jegyem, amit közvetítőn vettem. Az ezutáni jegyeket már egyiket sem ott vettem.
Ugyanígy jártunk GotoGate - Lufthansa viszonylatban.
8 hónap után kaptuk vissza a pénzüket - banki chargeback indítása után.
A tranzakciót bonyolító banknál teljesületlen szolgáltatásra hivatkozva kérj visszatérítést (a levelezési dokumentumokat kell beadni).
Amúgy a COVID-időszak kivételével semmilyen problémát nem okoztak a közvetítők - magas összegű repjegyeknél 40-80 ezer ft-ot is megspóroltunk, ugyanazért a szolgáltatásért. Ennyiért lehet, hogy a jövőben is megfontoljuk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!