Csak 50 perccel előtte tudok a repülőtérre érni. Az elegendő lesz, fogadnak még?
Ez azért nagyban függ attól, hogy melyik repülőtérről mész és hova. Egy kis repülőtéren ez bőven elég.
Én egy hete jártam az amszterdami repülőtéren, ami eléggé kihalt volt. Viszont a tapasztalatom az, hogy a kevés utas miatt előbb sikerül az embereket felpakolni a gépre és az kicsit előbb indul, mint normálisan.
Mondjuk, 50 perccel mi előtt?
Mert ha a felszállást nézzük, az ajtónál ott kell lenni már kb 40 perccel előbb. S előtte a kézitáskát is csekkolni kell, útlevél vizsgálat, stb.
Jó pár repülőtéren a gép indulása előtt akár 40 perccel is zárják a kaput.
Most, a koronavírus idején akár egy hőmérőzés, egy alaposabb átvizsgálás, de akár útközben egy közlekedési probléma is közbeszólhat.
Én a helyedben megkérdezném magamtól: mi fáj jobban: 10 ezer ft "kidobása" taxira vagy ha lekésem a repülőgépet - amire jó esélyed van így.
Melyik repülőtérről van szó és mikor indul a gép?
Hátha tudunk olcsóbb megoldást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!