Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Aki mostanában tervezett...

Aki mostanában tervezett utazást a Wizz Airrel, milyen tapasztalatai voltak?

Figyelt kérdés
Holnapután utazok velük, ma vettem meg a jegyet és kb 2-3 hely volt lefoglalva.. Legetséges hogy törlik a járatot emiatt (főleg ha az úticélomról sem jönnek sokan Budapestre)?

2020. júl. 21. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel holnapután mész, és gondolom azt nézted hogy hány hely foglalt már, nyugi, többen lesznek. Becsekkolás 48 órával indulás előtt kezdődik, az emberek nagy része (én is) utolsó pillanatra hagyja.
2020. júl. 21. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is amikor foglaltam 2 hete, azt hittem csak páran leszünk, de azért félig megtelt a gép.
2020. júl. 21. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem toroltek a jaratom es honapokig ultek a penzen.
2020. júl. 21. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Alig vesz valaki helyjegyet. Én sem szoktam, Európán belüli 20 eurós jegyekre a francnak van kedve ráfizetni ugyanennyit, azért hogy a kispajtása mellett üljön abban a 93 percben is.
2020. júl. 22. 10:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Update: minden rendben volt, tele lett a gép :D
2020. júl. 23. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!