Aki mostanában tervezett utazást a Wizz Airrel, milyen tapasztalatai voltak?
Figyelt kérdés
Holnapután utazok velük, ma vettem meg a jegyet és kb 2-3 hely volt lefoglalva.. Legetséges hogy törlik a járatot emiatt (főleg ha az úticélomról sem jönnek sokan Budapestre)?2020. júl. 21. 20:34
1/5 anonim válasza:
Mivel holnapután mész, és gondolom azt nézted hogy hány hely foglalt már, nyugi, többen lesznek. Becsekkolás 48 órával indulás előtt kezdődik, az emberek nagy része (én is) utolsó pillanatra hagyja.
2/5 anonim válasza:
Én is amikor foglaltam 2 hete, azt hittem csak páran leszünk, de azért félig megtelt a gép.
3/5 anonim válasza:
Nekem toroltek a jaratom es honapokig ultek a penzen.
4/5 anonim válasza:
Alig vesz valaki helyjegyet. Én sem szoktam, Európán belüli 20 eurós jegyekre a francnak van kedve ráfizetni ugyanennyit, azért hogy a kispajtása mellett üljön abban a 93 percben is.
5/5 A kérdező kommentje:
Update: minden rendben volt, tele lett a gép :D
2020. júl. 23. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!