Sürgős! Wizzair indulási dátum rosszul lett megadva, mit tehetek?
Sziasztok! Ma fizettem ki egy foglalást Korfura de 19.-e helyett 22.-ét adtam meg három felnőtt személyre. Megtaláltam hol lehet módosítani a járatot ami azt írja hogy egy személy 8100 forint a módosítási díj. Összesen 68.700forintot számolt fel, 3xDíjkülönbözet=25.500forint
3xJáratmódosítási díj=43.200forint.
Azt olvastam hogy az időpont módosítás 30-40 euróig terjed. Ez jóval meghaladja. Valaki esetleg tud tanácsot adni hogy mi tévők legyünk? Köszönöm.
lbw4x: nem.
Kérdező : egyrészt ki kell fizesd a viteldíjak közötti különbséget, másrészt az időpont módosítása is pénzbe kerül.
Jééé, sikerült beszélned az ügyfélszolgálattal? Már ez kész csoda!! :-)
A másik meg az, hogy még kedvesek is voltak.
Biztos, hogy jó helyre telefonáltál, kérdező? :D
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: idézet a Wizz oldaláról:
"Járatmódosítási díj
A járatmódosítási díj mértéke az indulásig hátralévő napoktól függ, és utasonként és járatonként számítják fel a viteldíj-különbözeten felül az alábbiak szerint.
Ha még több mint 30 nap van hátra: 30 EUR utasonként és járatonként
Ha még 7–30 nap van hátra: 35 EUR utasonként és járatonként
Ha kevesebb mint 7 nap van hátra: 40 EUR utasonként és járatonként
Azoknak az utasoknak, akik megvásárolták a WIZZ FLEX szolgáltatást az eredeti járat foglalása során, nem kell járatmódosítási díjat fizetniük."
Tehát ha most júliusról beszélünk és 7 napon belül utaztok, akkor 40 euró JÁRATONKÉNT és UTASONKÉNT. Tehát a 43.200 ft, , akkor az valós ár volt a 3 személyre egy útra. (350-es euróval nekem 42 ezer jött ki)
Szívesen. Megmondom őszintén, nem olcsó mulatság, de ebben a bizonytalan időszakban (járattörlések, mégsem lehet menni, mert határt zárnak, stb) talán még a Wizz FLEX is megéri, mert ott a módosítás díját nem, "csak a viteldíj különbözetet kell kifizetni.
Bár azért 3 utasnál az is húzós tud lenni, mert az is járatonként és utasonként van.
Ilyenkor érdems mérlegelni, hogy "mi fáj kevésbé" - ha elbukja az ember a repjegy árát vagy ha kifizeti a rugalmas módosítás árát és szabadon átteheti bármikorra az indulást, érkezést :-)
Nem mindig fáj jobban a repjegy elbukása - attól függ, mennyiért vette az ember :-)
Tavaly sikerült vennünk fejenként 10 ezer ft-ért oda-vissza repjegyet Barcelonába (jó, mondjuk Wizzair Discount Club kedvezménnyel) Szó volt róla, hogy lehet, hogy lesz egy műtétem és nem tudunk menni, de drágább lett volna FLEX-et venni rá, mintha bukjuk a jegyet, így azt választottuk :-) Szerencsére műtét nem volt, az út meg jól sikerült :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!