Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repulore fel lehet vinni az...

Repulore fel lehet vinni az alabbiakat?

Figyelt kérdés

- borotva

- gyogyszerek/vitaminok

- koromcsipesz

- koromreszelo

2020. júl. 9. 04:55
1 2
 1/12 qkker1 ***** válasza:
20%
Gyógyszereket igen, a többit nem.
2020. júl. 9. 07:27
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Én rendszeresen viszek borotvát, körömreszelőt és gyógyszereket, soha nem szóltak még érte.
2020. júl. 9. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Eldobható borotvát igen, bár van ahol kidobatják. Velem eddig egyszer fordult elő. Körömreszelőből ne fémet vegyél, körömcsipesz elvileg nem gond, bár abba is beleköthetnek én spec nem hordok magammal.
2020. júl. 9. 12:04
 4/12 anonim ***** válasza:

-borotva : többnyire igen.

- gyogyszerek/vitaminok: attól függ milyen gyógyszer és mekkora mennyiség. Kölyök nyugtatóhoz pl nem árt orvosi igazolás, hogy szedned kell

- koromcsipesz-igen

- koromreszelo-igen

2020. júl. 9. 15:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Gyogyszerek alatt inkabb vitaminokat, es alvast segito keszitmenyt (melatonin) ertettem.
2020. júl. 9. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Nem fognak kérni semmilyen recept másolatot, igazolást se mást a gyógyszerekhez. Nem gyógyszerészek ellenőrzik a csomagokat, hogy megállapítsák milyen gyógyszert akarsz felvinni és nem is érdekli őket. Soha nem kérték, hogy mutassam meg milyen gyógyszer/vitamin/akármi van a táskámban. Magánügy, hogy kinek milyen gyógyszerre van szüksége.
2020. júl. 9. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, minden mehet, de ahogy fentebb is írták, körömreszelőből papírt vigyél és ne fémet, illetve borotvából biztonságit.
2020. júl. 10. 01:27
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

6!

Ha 2 doboz panadol van nálad, nem is kérnék semmit. De ha van 6 különböző doboz gyógyszer, kerik az orvosi igazolást

2020. júl. 10. 06:28
 9/12 qkker1 ***** válasza:
57%
Semmilyen igazolást nem kértek tólem, kétféle krémet, injekciót , 4 féle tablettát, kötszerek vittem fel kórházból hazamenet.
2020. júl. 11. 09:53
 10/12 anonim ***** válasza:
41%

Qkker1!

Szuper. Anyámtól meg kérték. Ennyi

2020. júl. 11. 11:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!