Repulore fel lehet vinni az alabbiakat?
Figyelt kérdés
- borotva
- gyogyszerek/vitaminok
- koromcsipesz
- koromreszelo
2020. júl. 9. 04:55
1/12 qkker1 válasza:
Gyógyszereket igen, a többit nem.
2/12 anonim válasza:
Én rendszeresen viszek borotvát, körömreszelőt és gyógyszereket, soha nem szóltak még érte.
3/12 anonim válasza:
Eldobható borotvát igen, bár van ahol kidobatják. Velem eddig egyszer fordult elő. Körömreszelőből ne fémet vegyél, körömcsipesz elvileg nem gond, bár abba is beleköthetnek én spec nem hordok magammal.
4/12 anonim válasza:
-borotva : többnyire igen.
- gyogyszerek/vitaminok: attól függ milyen gyógyszer és mekkora mennyiség. Kölyök nyugtatóhoz pl nem árt orvosi igazolás, hogy szedned kell
- koromcsipesz-igen
- koromreszelo-igen
5/12 A kérdező kommentje:
Gyogyszerek alatt inkabb vitaminokat, es alvast segito keszitmenyt (melatonin) ertettem.
2020. júl. 9. 18:04
6/12 anonim válasza:
Nem fognak kérni semmilyen recept másolatot, igazolást se mást a gyógyszerekhez. Nem gyógyszerészek ellenőrzik a csomagokat, hogy megállapítsák milyen gyógyszert akarsz felvinni és nem is érdekli őket. Soha nem kérték, hogy mutassam meg milyen gyógyszer/vitamin/akármi van a táskámban. Magánügy, hogy kinek milyen gyógyszerre van szüksége.
7/12 anonim válasza:
Igen, minden mehet, de ahogy fentebb is írták, körömreszelőből papírt vigyél és ne fémet, illetve borotvából biztonságit.
8/12 anonim válasza:
6!
Ha 2 doboz panadol van nálad, nem is kérnék semmit. De ha van 6 különböző doboz gyógyszer, kerik az orvosi igazolást
9/12 qkker1 válasza:
Semmilyen igazolást nem kértek tólem, kétféle krémet, injekciót , 4 féle tablettát, kötszerek vittem fel kórházból hazamenet.
10/12 anonim válasza:
Qkker1!
Szuper. Anyámtól meg kérték. Ennyi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!