Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy működik az átszállás?

Hogy működik az átszállás?

Figyelt kérdés

Bejrútba megyek valamikor. Egy jegyet kell vennem. Egy átszállás lesz Törökországban. Be érünk , és kb 2 órát kell majd várni. Az egyik kérdés az, hogy ha le szállok Sabiha Gökçen repülőtéren, nekem merre kell mennem majd? Még hallottam hogy jönnek az utasokért kis buszok, azok hová visznek? Arra fel le szállnom majd? Vagy gyalog kell mennem, de merre?

Másik kérdés: a feladott csomagom fel kell venni Törökországban és újra leadni, vagy az ott dolgozók elintézik, és nekem majd csak Bejrútban kell fel vennem?

Először fogok repülővel átszálláss utazni, és még nemtudom mit hogyan kell, úgyhogy ne haragudjatok ha butaságot kérdeztem. (Tudom milyen Libanon)

2020. júl. 8. 09:13
 1/2 A kérdező kommentje:
Mindkét alkalommal a Pegasus-sal fogok repülni.
2020. júl. 8. 09:21
 2/2 anonim ***** válasza:
90%

Ha egyben vetted meg a jegyet nem kell a csomagodat felvenni. Sabihan leszallas utan megnezed hogy melyik kaputol megy a geped es odamesz a kapuhoz varakozni. Ha egyben vetted a jegyet akkor mar az elso gepre valo becsekkolasnal megkapod a bording cardotmindket jaratra.

Mikor mezs, megvan mar a jegy? Becsi indulas? En is gondolkodom egy oszi kirandulason Libanonba de meg nem nyitott az orzsag igy varok. Tudsz valamit a nyitasrol?

2020. júl. 8. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!