Amennyiben teljesen lecseng a coronavírus járvány, ismét lehet majd látni párszáz porintos repülőjegyeket a fapadosoknál az utazók visszacsábítása érdekében?
Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 14:25
A kérdező szavazást indított:
Ryanair
Wizzair
9 szavazat
1/7 anonim válasza:
Jo esellyel nem fog csak ugy 'lecsengeni', mivel a jelenlegi virusgocok (#1 USA, #2 Brazilia, es amikrol nem is tudunk, fokepp Azsiaban) sokaig kockazatot fognak jelenteni es a tavolsagtartas, a szuk helyekre sok-sok ember bezsufolasa nem lesz jarhato ut.
Tudomasul kell venni, hogy egyszeri joskanak nem 'jar' az olcso repjegy, nem 'jar' hogy kiruccanjon repulovel Amsterdamba, ha utazni akar, fizessen a lazan teleultetett gepeken rendesen.
2/7 D. Brasco válasza:
Nem tudom miert hiszitek még mindog azt,hogy ha egyszer vége lesz ennek az egesznek akkor majd minden fapados legitársaság szarért-hugyért fogja majd adni a jegyet,meg soha nem látott olcsóság fog bekövetkezni........az a vilag nagyon nem igy működik.
3/7 anonim válasza:
Igazából már most is jók a repjegy árak.
4/7 anonim válasza:
Szezonban 10 ezer alatt mehetsz tengerparti helyekre. Ennél hova akarsz olcsóbbat?
5/7 anonim válasza:
Meg a mostani is nagyon olcso, igy sajnos minden bulye szabadon mehet a vilagban. Remelem dragulni fognak a jegyarak.
6/7 A kérdező kommentje:
De én megint 600 ftért akarok utazni.
2020. júl. 7. 09:02
7/7 anonim válasza:
Hat, hiaba szeretned nagyon, szegeny kisembertet minde'g bancsak es nem jut nekije szare'-hugye' repjegy. Mivel nem utazni akarsz te csak unatkozol es trollkodsz, elmehetnel inkabb kistesot csinalni magadnak, ha erted hogy' ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!