Milyen repülni?
Én kettő évvel ezelőtt utaztam először repülővel Bulgáriába. Férfi létemre nekem is hányingerem szokott lenni buszon, úgyhogy előre féltem.
Az ablak mellé foglaltam helyet és a szárnynál, mert úgy hallottam, hogy azt az érzést, ami zavar a buszozás során itt kevésbé lehet érezni.
Kelet felé szálltunk fel, a felszállás során nem volt lift, nekem nem is tűnt fel a gyorsulás sem, kissé nyomás érzés volt a fejemben. Amikor elhagyja a földet a gép, nem érzed azt, hogy gyors kb olyan mintha állnál kissé meredeken majd pár perc múlva (amikor eléri a gép a repülés magasságot) már egyenesben van a gép.
Odafelé leszállásnál volt egy éles kanyar, akkor volt egy kis lift, mert közben süllyedt a gép, de mindez kibírható volt.
hazafelé felszállásnál már kanyarogtunk, kissé kellemetlen érzés volt, de meg lehetett szokni. Leszállásnál semmi probléma, kanyar sem volt.
Ami kicsit kellemetlen - véleményem szerint - ha fel és leszállásnál irányváltoztatás van.
Én azt javaslom, hogy vegyél be oda és vissza egy Daedalont, ha már elérte a repülési magasságot, fel is állhatsz és sétálhatsz a folyosón.
Mindenképpen ablak mellé ülj, az a lényeg, hogy lásd a szárnyat, és kanyar esetén tud kontrolálni azt a kellemetelen érzést, ami megkeseríti sokaknak a buszozást. És rágózz! Az olvasás nem ajánlott.
Szerintem a leszállás nem gond a felazálásnöl sem maga a felszállás szerintem janem amikor elkezd gyorsítani mert akkor nagyon gyorsan, hangosan insul meg kissé ijesztő.
De tök jó érzés még az ülébe is
is beleszorulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!