Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mikor értesít a légitársaság?

Mikor értesít a légitársaság?

Figyelt kérdés
Május 31-re van repjegyem, de egyelőre csak a március április repülőutakról beszél a Ryanair. Miért nincs egy egységes közleményük? Jó tudom sok ország, sok szabály meg nem tudják mi lesz, de most nekem is jelen helyzetben nagyon nem mindegy bukom e a pénzem náluk vagy mi lesz, azért valamit írhatnának legalább egy általános közleményt. Van aki aki kapott vissza pénzt vagy kreditet?
2020. márc. 19. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mit írjanak? 2,5 hónap van még május 31-ig! Ki tudja mi lesz még addig? Azt se tudni mi lesz 1 hónap múlva, nem hogy 2,5 hónap múlva! Ráadásul nem rajtuk múlik, hogy melyik ország milyen korlátozásokat vezet be. Honnan tudják, hogy mi hogyan fog változni még addig?
2020. márc. 19. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt azért cáfolnám. Elhiszem, hogy te nem tudod, mi lesz egy hónap múlva utazás terén, én tudom. Nem utazás lesz. Minimális odafigyeléssel világos, egy hónap múlva a közepén leszünk (most még csak megyegetünk belefelé). És emiatt senki sehová turistacélból.

Ami a Rynairt illeti, felelős nagy cégek is megpróbálnak nem fizetni, hát még mohó fapadosok. Ez természetes, mindenki a saját érdekét nézi. Igen rendes veszteségeik lesznek, többjük bele fog halni. Ezért ez egy nagy meccs lesz. Néhány légitársaság jelenleg azt teszi, hogy pénzt vissza nem ad, de a jegytípustól függetlenül enged ingyenes átjelentkezést. Sok még a bizonytalanság. Tehát a legfontosabb a kapcsolattartás. Abban nem érdemes bízni, hogy egykét héten belül visszaadnak pénzt. A reális az, hogy nem bukod el talán. Utazhatsz más időpontban. Ezért kell levelezni.

2020. márc. 22. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!