Ha kicsit nagyobb a táskám megszívtam?
Szélesség:
37 cm
Magasság:
3 cm
Hossz:
42 cm
Ezek a hatizsakom parameterei. A wizzairnel kezipoggyasznak 40x30x20 a megengedett. A tetejenel azt mondom nem pakolom tele. Nade oldalt? :( delben megyek holnapnes nem lesz idom taskat venni. Igy is neccesen ferek el.
Mit tehetnek?
18/L
Koszi💙💙💙
Ezt a 3 centis magasságú táskát én el nem tudom képzelni ...
Igazából egy akkora keretbe kell beférnie, mint a megengedett. Ha ez egy rugalmas anyagú táska, akkor ne pakold tele, összenyomod és kész. Ha nem rugalmas és nem csak fogantyú vagy kerék lóg ki, akkor a. imádkozol, hogy ne ellenőrizzék le és ha mègis megteszed, szó nélkül kifizeted a vaskos pótdíjat
b. előre befizetsz egy nagy csomagot, így nyugodtan mész a reptérre és olcsóbban megúszod, mint a. opció rosszabbik forgatókönyve esetén.
Megszívtad. Egyre komolyabban veszik, már nemcsak a fapadosok is.
Vita esetén mindig jön a keret. Ha befér jó, ha nem, fizetsz. Én például direkt ezért csináltam vízhatlan vászonból táskát. Méreteset, pár éve. Aztán csökkentették a méretet. De a táska mindenhová befér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!