Repülő felszálláskor szédülés?
Figyelt kérdés
Idén nyáron fogok elősször utazni repúlővel,és hallottam hogy sokan szédülnek esetleg hánynak?
Kocsiba,hullamvasut stb rosszul szoktam lenni.
Irjatok létszi akik ugyanigy kocsiba rosszul vannak,hogy a repülőt hogy birtak.
2020. márc. 4. 13:21
1/7 anonim válasza:
Daedalon...kicsit lehet elálmosít engem nem mindig szokott de nem leszel rosszul. Én sem bírom se buszt, se repülőt, se kocsit...de daedalonnal semmi probléma egy áldás hogy van :D
2/7 anonim válasza:
Többszáz repülőutam alatt még sosem láttam hányó embert. Elájuló utast már láttam párat, de az is a folyadékhiány miatt lehetett.
3/7 anonim válasza:
A fel- és leszálláskor esetlegesen jelentkező hányingert és füldugulást/fülfájást úgy szoktam kiküszöbölni, hogy eukaliptuszos vagy mentholos cukorkát szopogatok. Soha, semmi problémám nem szokott így lenni - pedig emeletes buszon írtó rosszul tudok lenni :D
4/7 anonim válasza:
Én rágódni szoktam füldugulás ellen, de a közel 100 repülőutam alatt összesen 1 hányó embert láttam, ő is azért mert beteg volt.
6/7 anonim válasza:
rágózni* , imádom az autocorrectet😂
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 🤗 . Emeletes buszon énis 😂
Mindenkép fogok bevenni daedalont ha megyünk
2020. márc. 6. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!