Milyen érzés repülni?
Figyelt kérdés
Szóval, én még nem ültem repülőn, és az iskolától fogunk menni külföldre, valószínüleg repülővel nyáron, és én már most izgulok nagyon. Le tudnátok írni, mikor lehet telefont használni, milyen érzés a felszállás és a leszállás, meg én tériszonyos vagyok, de remélem az ablak mellet fogok ülni. Nagyon izgulook.2020. jan. 29. 21:18
11/14 anonim válasza:
Milyen légitársasággal utazol? Mert a Lufthansán ha fizetsz érte akkor van a repülögépen wifi! Egyébként a felszállás furcsa érzés a leszállás pedig rázkódós. És ne ijedj meg ha a biztonsági ellenörzésen be csipogsz. Nagyon kedves a személyzet. Egyszerüen átnéznek és kész. Ja és kell egy kis angol tudás is. A repülöre nem szabad folyadékot felvinni. De van ott sok bolt. És ha ott veszel folyadékot azt felviheted. Jó repülést kívánok!
12/14 A kérdező kommentje:
És ha nekem a bőröndömben van egy 2l-es víz, azt kiveszik belőle? Meg mit nem szabad még felvinni?
2020. febr. 8. 10:01
13/14 anonim válasza:
Kézipoggyászban nem lehet 2 literes víz, sőt, 100 ml-nél nagyobb dezodor, testápoló, körömlakk, naptej, stb sem és azokat - max 10 db 100 ml-es folyékony állapotú dolgot - egy átlátszó, zárható zacskóba, külön kell kell tenni.
14/14 anonim válasza:
Ez a repűlőtér tévéjin is látni fogod (néhány infó): https://www.youtube.com/watch?v=v1iexaYqh-M&list=RDQMRDUsiKr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!