Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Olasz tüntetések, kell féljek?

Olasz tüntetések, kell féljek?

Figyelt kérdés

Csatolom a képet, amit ma kaptam a wizzairtol.

16-an hajnalban indulnék Bp-ről Barcelonába, és nem igazán értem mi köze ezeknek az olasz tüntetésekhez..

Ez csak egy tutira menős seggbevédős email, hogyha bármi lenne, ők szóltak, és nincs esély a járat törlésre?

Mik az esélyeim?

[link]

Email

2020. jan. 13. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem az ő hanem a te seggedet védi. A légitársaság (érthető módon) sosem fizet kártérítést ha rajta kívülálló okok miatt nem - vagy csak jelentős késéssel - indul a gép.
2020. jan. 13. 19:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez érthető viszont én bárhogyan keresem csak 14-ere találok angol siteokon sztrájkhíreket, olasz és franciaországból, spanyolról szó sincs..
2020. jan. 13. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Értem... akkor biztosan neked van igazad és a wizzair csak viccből küldte neked a levelet.
2020. jan. 13. 20:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit elbeszélsz mellettem, vagy nem tudatod világosan mire akarsz kilyukadni.
2020. jan. 13. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"olasz és franciaországból, spanyolról szó sincs.."

Irjak a levelben, hogy az olasz legi iranyitok fognak sztrajkolni, es ennek kovetkezteben az emlitett orszagokba a repules akadozhat. Olaszo teruleten nem biztos, hogy at tudnak repulni.

2020. jan. 13. 20:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Igy mar érthető, köszi!
2020. jan. 13. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra akarok kilyukadni, hogy ha levelet kapsz ilyen tartalommal akkor ne próbálj meg okosabb lenni a wizz-nél hanem fogadd el a helyzetet mert nyilván okkal küldik.
2020. jan. 13. 20:47
 8/9 A kérdező kommentje:
És ilyen esetben ha törlik pl. a járatod, akkor bukja az ember az utat és semmi kártérítés?
2020. jan. 13. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:
A repülőjegy árát természetesen visszakapod, viszont ha volt pl hotelfoglalásod vagy ilyesmi akkor azt nyilván nem téríti a wizz. (sem senki más)
2020. jan. 13. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!