Elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi, hogy hogyan oldották meg a tampon/betétcserét egy hosszú repülőút alatt. Kellemetlennek érezném ha ott ülne két ember mellettem (férfi) és mellettük kéne elővennem és bevinnem a wc-be a tampont/betétet. Ti hogyan szoktátok megoldani? 10órás repülőutam van és próbálok felkészülni minden apró helyzetre. Minden más tanács is érdekel a repülőúttal kapcsolatban.
Belerakod egy minineszeszerbe, aztan kesz, azt kikapod a taskadbol es mesz a wc-re. Nem ertem, mit kell ezt tulgondolni. Senkit nem fog erdekelni, hogy te egy pici szutyivel mesz a mosdoba.
2019. nov. 19. 12:03
3/22 anonim válasza:
Nadrágzseb?
2019. nov. 19. 12:04
4/22 A kérdező kommentje:
Én is a neszesszerre gondoltam.
2019. nov. 19. 12:10
5/22 anonim válasza:
Mert a pasik annyira buták, hogy nem tudják mi van benne?
2019. nov. 19. 12:12
6/22 A kérdező kommentje:
Így is úgyis kellemetlen, igen...
2019. nov. 19. 12:13
7/22 anonim válasza:
Miert kellemetlen egy termeszetes dolog?
Amugy en mindig ugy repulok, hogy van nalam egy kistaska a apapiroknak telefonnak, stb es abba beleteszek egy kis 'tasakot', ami nem atlatszo. Nekem direkt can ilyen a tisztasagi dolgoknak. Es azzal megyek ki. A psit meg mit erdekli, hogy most ruzs, smink etc van benne vagy eppen tampon, vagy vibrator... (olyat nem hordok magammal xD)
2019. nov. 19. 12:16
8/22 anonim válasza:
Az értékeit amúgy sem hagyja ott az ember őrizetlenül, amikor elmegy mosdóba (akivel utazol, az esetleg alszik vagy bármi más miatt nem tud figyelni rá). Úgyhogy a pici táskába, amiben a pénztárca, telefon, iratok vannak, abba beletesz az ember pár tampont és egyesével csomagolt törlőkendőt, és probléma megoldva. Esetleg, ha valamilyen ok miatt nem akarsz út közben tp-t cserélni, akkor maxi tampon ÉS éjszakai ultra betét.
2019. nov. 19. 12:31
9/22 anonim válasza:
Kínából rendeltem tampon tartó dobozt, azt szoktam kivinni a mosdóba. Nem tartom gáznak, de ha nagyon az szerinted, akkor tedd be a zsebedbe, mikor felszállsz.
Esetleg nesszeszer is jó ötlet.
Egyébként ha gondolod, a menstruációs kehely kibir 10 órát csere nélkül. Persze nem érdemes elsőre ott kipróbálni, de ha addig van időd gyakorolni, akkor az is megoldás lehet.
2019. nov. 19. 12:37
10/22 anonim válasza:
Nem agyalnék ilyesmin, a tampont ki lehet halászni észrevétlenül a táskádból és betenni a zsebedbe, egyébként se fogja senki se figyelni, ha necesszerrel mászkálsz, senkit nem érdekel. Én amúgy egy ideje átálltam az intimkehelyre, azt ki se kell üríteni egy 10 órás úton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!