Fagyasztott ételt lehet a feladott csomagba tenni?
...és lefagyasztva is tud repülni a kakas.
:)
En nem nevetlek ki. En az USAban elek, mikor jovok haza, vagy jonnek hozzam latogatoba, mindig hozok(nak) egy karton turo rudit meg vagy 5-6 darab gesztenyepuret. Le van minden fagyasztva es rogton a repterre indulas elott veszem ki a fagyobol a cuccot es teszem a borondbe. Vicces, mert ha nem csomagolom be rendesen, akkor kideresedik a muanyag borond oldala :D
Nekunk minimum 15 ora az ut (de altalaban tobb). Mikor megerkezek, a rudi, pure megy a fagyoba. Lehet hogy antsz szerint tilos visszafagyasztani, de teszek ra. Siman elall honapokig a cucc a fagyasztoban.
Lehet tenni fagyasztott etelt a csomagba, csak a kulonbozo szabalyokat kell betartani. Eu-n belul gondolom lehet mindent szallitani, de ide hozzank pl. tilos husarut, gyumolcsot, zoldseget, szoval a kakast tutti elvennek, de Nemetorszagba gondolom nincs ilyen szabalyozas, mert igazabol vamhatar se nagyon van.
Szívem szerint adnék gasztronómiai taácsot isarra, mi mindenért érdemes egy idegen országban a helyi minőségi ételeket kipróbálni, és épp ezért otthon hagyni a paraszti létforma kötelező kellékeit, de itt most a kaksröptetés gazdasági aspektusát világítanám csak meg.
hha kiszámolod mennyibe kerül az a 4 kilónyi feladott poggyász, máris komoly kétségeket ébreszt, valóban van-e értelme a dolognak?!
Kiprobaltam a helyi ételeket... Söt Marokkoi, török És Arab konyha dominal nalunk..... De meg lehet lepni a csaladot es baratokat (akik Egyébként nem ismerik a Magyar konyhat) egy kis Magyar étellel nem?
A poggyaszköltség szerencsémre egyaltalan nem kerül sokba. Ha Mar kifizetjük akkor meg hasznaljuk Mar ki a Kilo limitet. És nem ragadtam Meg a paraszti ételnél. Kb 10 éve nem ettem igazi finom Huslevest. Vagy kakassültet.jolesne a gyerekkori emléket felidézni. Itt pedig a tanyasi nevelésü se Finom.de szerintem nem is Kell magyarazkodnom senkinek sem a miértekkel. A kérdésem az volt hogy lehet e. Nos mivel egy egy eldöntendö kérdés volt, akkor az igen/nem valaszokkel Meg lennék böven elégedve. 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!