Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair föladott csomagba mi...

Wizzair föladott csomagba mi kerülhet?

Figyelt kérdés
A honlapon olvastam, hogy a kézi táskamba folyadék 100ml-s uvegekben ok, de ha mondjuk a dezodorom 250ml, akkor a a foladott csomagba megy. Na ott is olvastam kitetelt, h abba megy egyaltalan nem mehet folyadek. Akkor mit nezek felre nagyon, valaki aki RUTINOS, es BIZTOS benne, segitsen :)
2016. okt. 11. 02:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Belerakhatod, csak azért írják, mert nem vállalnak felelősséget érte. Ha kifolyik és megrongál valamit a bőröndödben, akkor nem fognak kártérítést fizetni. Ha esetleg más csomagját is megrongálja a kifolyt folyadék, akkor még azt is rád verhetik...

De ha ésszerűen és jól be van csomagolva, hogy kibírja a dobálást, vagy hogy rádobnak egy 32kg-os bőröndöt, akkor nem lesz gond.

2016. okt. 11. 05:07
 2/4 anonim ***** válasza:
A föladott csomagba beleteheted. Én nyáron egy üveg bort bugyoláltam be a ruháimba, hogy el ne törjön, hiszen a föladott poggyászt kegyetlenül dobálják. Szerencsére nem tört el. :)
2016. okt. 11. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Föladott csomagba bármit lehet tenni. Nyilván, ami törvénybe ütközik azt nem, pl. drog, fegyver.

De hétköznapi cuccokat igen. Csak a repülőre felvitt csomagnál van korlátozva a folyadék.

Csak arra kell figyelni, hogy ügyesen pakolj, főleg, ha nem kemény fedelű a bőröndöd, különben sok minden összetörhet. Pl. italok.

2016. okt. 11. 10:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a válaszokat! (zold kezecske kiosztva ;)
2016. okt. 11. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!