Maldív szigetek tényleg kijön ennyiből?
@1 Neked tényleg annyiból áll az utazás szekció, hogy minden helyet putrinak hívsz, ami nem gyarmatokról összelopott pénzből lett gazdag?
@Kérdező Ki lehet hozni ennyiből is, de egyrészt ilyen messzire nem megyünk egy hétre, másrészt a Maldív-szigeteknél kevés unalmasabb hely van a Földön. Én összesen egy hetet töltöttem ott egy srí lankai utam után, de nagyjából három nap után untam. A resortok tényleg csak a legostobább nászutazók szelfizős igényeit tudják kielégíteni, azon kívül pedig Ázsia gyakorlatilag bármely országában gazdagabb kultúrával és érdekesebb emberekkel lehet találkozni. Maldív katalógusország. Valamint a resortokon kívül be van tiltva az alkohol, így még egy sört sem tudsz meginni. Ennyi pénzből az ex Indokínában teljesen pöpec módon ki tudsz élvezni egy nyaralást, úgy hogy közben klasszisokkal izgalmasabb helyeken járhatsz. Maldívot max akkor ajánlom, ha szeretnél eljutni a Föld összes országába, mert örökké nem lesz elérhető, elnyeli a tenger és slussz.
Mi tervezünk oda menni és nem igazán fogunk kijönni ennyi pénzből. Ezt az utazási irodát ajánlották többen, mi is velük fogunk menni. Ha megnézed az áraikat, akkor látni fogod, hogy ha kényelmesen szeretnéd eltölteni, akkor mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod.
Mi úgy vagyunk vele, ha már utazunk, akkor az legyen kényelmes. Biztos találhatnánk olcsóbb utat vagy szállást, de fő a biztonság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!